Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 15:32

Ο Δήμαρχος σε εκδήλωση για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Μεσσηνίας διοργάνωσε στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, το πρωί της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019, ενημερωτική εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Μεταμοσχεύσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την έμπρακτη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και, κατά τη διάρκειά της, διακεκριμένοι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεγάλα Νοσοκομεία της πρωτεύουσας, πολλοί εκ των οποίων συντοπίτες μας, ενημέρωσαν το κοινό.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό, στο πλαίσιο του οποίου συνεχάρη το Σύλλογο Νεφροπαθών για την εν γένει δραστηριότητά του και για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ εξέφρασε ευχαριστίες προς τους επιστήμονες πρώτης γραμμής, που ανέλαβαν να ενημερώσουν τους πολίτες γι’ αυτά τα σημαντικά θέματα.
Επίσης, ο Δήμαρχος, όπως και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Δημήτρης Τζωρτζίνης, υπέγραψαν δήλωση δωρητή οργάνων και ιστών. Ο Καλαματιανός Καθηγητής Νεφρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Μπολέτης τους συνεχάρη, τονίζοντας ότι δίνουν το καλό παράδειγμα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα