Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:16

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους δημότες Πύλου - Νέστορος

Ο δήμος Πύλου –Νέστορος είχε τη χαρά, να πραγματοποιήσει το Σάββατο 14-7-2018 στο Κέντρο Υγείας Πύλου, μια εξαιρετική δράση με στόχο την πρόληψη για την υγεία των πολιτών.

Η δράση αυτή διενεργήθηκε από το πολιτιστικό σωματείο «Πρόσκληση στην πρόληψη» που λειτουργεί υπό την ευγενή χορηγία του ΙΑΣΙΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ και της Θεοτόκης Ντολαπτσή και υπό την εποπτεία και συνεργασία με την διεύθυνση δημόσιας υγείας της περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Η Πρόσκληση στην πρόληψη» διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία καθώς πολλοί συμπολίτες μας προσήλθαν κι εξετάσθηκαν από νωρίς το πρωί του Σάββατου έως αργά το απόγευμα. Η Πρόληψη, περιλάμβανε όλες εκείνες τις ενέργειες που αποσκοπούν στην αποφυγή ή τη μείωση της έκθεσης σε παράγοντες που οδηγούν στην εκδήλωση νοσημάτων, πραγματοποιώντας παράλληλα συγκεκριμένου είδους εξετάσεις: Καρδιογράφημα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, Σακχάρου κλπ.

Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης, αφού ευχαρίστησε θερμά το πολιτιστικό σωματείο «Πρόσκληση στην πρόσληψη», το ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ και τη Θεοτόκη Ντολαπτσή , τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και το προσωπικό και τη διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Πύλου που συνέβαλλαν για την υλοποίηση αυτής της δράσης, δήλωσε τα εξής: « Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ως δημοτική αρχή να στηρίζουμε τέτοιου είδους δράσεις προληπτικής ιατρικής ούτως ώστε όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτου οικονομικής δυνατότητας να εξετασθούν και να ενημερωθούν σωστά για την υγεία τους. Χαίρομαι που η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη. Ο δήμος είναι έμπρακτα εδώ να διοργανώνει κάθε τόσο προληπτικές εξετάσεις και ημερίδες ενημέρωσης των πολιτών για θέματα υγείας γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος θεραπείας.»

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα