Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 11:37

Rapid tests σε εκπαιδευτικούς το Σάββατο στο Δημαρχείο Μεσσήνης

Γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού θα διενεργηθούν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στη Μεσσήνη σε εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενόψει της επαναλειτουργίας των Γυμνασίων και των Λυκείων, σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο.

Ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προγραμματίζει τη διενέργεια rapid tests ανίχνευσης του κορωνοϊού COVID-19 το Σάββατο 30-1-2021, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 12 μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης για το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό όλων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Μεσσήνης. Μπορούν να συμμετάσχουν επίσης και οι εκπαιδευτικοί και το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχα τεστ είχαν γίνει στο Δημαρχείο πριν από το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στις 11 Ιανουαρίου.

Τα rapid τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, πραγματοποιεί το υγειονομικό προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Μεσσήνης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής με στόχο την υγειονομικά ασφαλή επαναλειτουργία των γυμνασίων και των λυκείων του Δήμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα