Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 11:41

Δήμος Μεσσήνης: Rapid tests σε εκπαιδευτικούς ενόψει της επαναλειτουργίας δημοτικών και νηπιαγωγείων

Ο Δήμος Μεσσήνης προγραμματίζει τη διενέργεια rapid tests ανίχνευσης κορωνοϊού, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο εκπαιδευτικό-διδακτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό όλων των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, ενόψει της απόφασης για επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Στο εν λόγω πρόγραμμα υγειονομικού ελέγχου, θα συμμετέχει το αντίστοιχο προσωπικό των παιδικών σταθμών Μεσσήνης και ΚΔΑΠ Μεσσήνης.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του τεστ είναι το Σάββατο 9-1-2021, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης. Την ευθύνη εκτέλεσης των τεστ, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ο Δήμος Μεσσήνης και ο ΕΟΔΥ θα αναλάβει υγειονομικό προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Μεσσήνης με την συμπαράσταση και καθοδήγηση προσωπικού του ΕΟΔΥ. 

«Με συναίσθηση ευθύνης ετοιμαζόμαστε για ομαλή επανέναρξη και ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων και παιδαγωγικών δομών του Δήμου μας» τόνισε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι ακριβώς με σκοπό την επιτυχή και υγειονομικά ασφαλή επαναλειτουργία των παιδαγωγικών δομών, ήδη οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι συνεργάζονται για να είναι οι σχολικές μονάδες καθαρές, υγειονομικά ασφαλείς και το εκπαιδευτικό-διδακτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, υγειονομικά άρτιο να υποδεχθεί τους μαθητές μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα