Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 16:31

Μάσκα παντού συστήνει ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας

Μάσκα παντού, συστήνει ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας σύμφωνα με τον πρόεδρο Δημήτρη Τζωρτζίνη, μετά την σημαντική αύξηση των κρουσμάτων και στην περιοχή, η οποία δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ενταθεί.

Ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει επικίνδυνα και στην περιοχή της Μεσσηνίας γι' αυτό πρέπει οι πολίτες να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του ΙΣΜ μιλώντας στο e-gi.

"Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να λαμβάνει σωστά τα μέτρα προστασίας. Το πρόβλημα είναι πως δεν λαμβάνουμε σωστά τα μέτρα, η χρήση της μάσκας από πολλούς γίνεται λάθος", τονίζει ο ίδιος.

Ο κ. Τζωρτζίνης συμβουλεύει όλοι να φοράμε μάσκες παντού σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους όπως μαγαζιά, στις δουλειές μας, στις δημόσιες υπηρεσίες.

Τα σημερινά μετρά που λαμβάνουμε θα φανούν σε δέκα μέρες από τώρα, γι΄αυτό η προφύλαξη είναι το παν, αφού πολλά κρούσματα δεν εμφανίζουν συμπτώματα.

Συμπληρώνει δε πως αν τηρούμε σωστά τα μέτρα που ήδη έχουν επιβληθεί ίσως να μην χρειαστεί να λάβουμε περισσότερα. "Μην φτάσουμε σε σημείο να κλείσουμε όλη την πόλη", τονίζει ο κ. Τζωρτζίνης, επισημαίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Κωνσταντίνα Δημοπούλου

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα