Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 16:05

Αιμοδοσία από τον Δήμο Καλαμάτας και το "Χαμόγελο του παιδιού" (Φωτογραφίες)

Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 22 Μαϊου, στο 24ο Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας.

Η Καλαμάτα παίρνει τη "σκυτάλη" για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» και υλοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος μίλησε για την πρωτοβουλία αυτή και για την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για αίμα ενώ παρότρυνε τον κόσμο να αφιερώσει πέντε λεπτά ώστε να κάνει αυτή την σημαντική πράξη.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" μίλησε για την μεγάλη συμμετοχή των Καλαματιανών στην δράση αυτή της αιμοδοσίας ενώ σημείωσε πόσο σημαντικό είναι να έχει κάποιος άνθρωπος ανάγκη από αίμα και να μην υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί, φέρνοντας ως παράδειγμα τον δικό του γιο που έφυγε από την ζωή πριν χρόνια.

Επιπλέον μίλησε για την συνεργασία του Δήμου Καλαμάτας με το "Χαμόγελου του Παιδιού" με την ίδρυση δομής στην Καλαμάτα όπου θα υπάρχει πρακτική αντιμετώπιση διαφόρων περιστατικών, αφού έτσι αυξάνονται οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα