Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 11:08

ΕΟΠΥΥ: Πρόσκληση για σύναψη συμβάσεων με οικογενειακούς γιατρούς

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης με οικογενειακούς γιατρούς, απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

Πρόκειται για ατομική σύμβαση παροχής υπηρεσιών, με χρονική διάρκεια ενός (1) έτους και δυνατότητα ετήσιας παράτασης / ανανέωσης της σύμβασης έως δύο (2) φορές.

Οι ειδικότητες των γιατρών που θα συμβληθούν με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ως οικογενειακοί γιατροί είναι γενικής ιατρικής, παθολογίας και παιδιατρικής.

Η πρόσκληση αφορά σε 2.152 θέσεις ειδικότητας γενικής ιατρικής – παθολογίας καθώς και 677 θέσεις παιδιατρικής, με σκοπό την καθολική κάλυψη του οργανισμού, σε συνέργεια με τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ).

Η αποζημίωση ενός οικογενειακού ιατρού υπολογίζεται με βάση τον εγγεγραμμένο σε αυτόν πληθυσμό ευθύνης, με ανώτατο όριο τα 2.000 ευρώ. Ο ανώτατος πληθυσμός ευθύνης (εγγεγραμμένος) για τους οικογενειακούς ιατρούς ειδικότητας γενικής ιατρικής ή παθολογίας, είναι δύο χιλιάδες διακόσιοι πενήντα (2.250) εγγεγραμμένοι ενήλικες. Για τους οικογενειακούς ιατρούς ειδικότητας παιδιατρικής, είναι χίλια πεντακόσια (1.500) παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί για τη σύναψη σύμβασης καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και υποχρεωτικά προσόντα, να υποβάλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής του οργανισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://familydoctors.eopyy.gov.gr όπου και καλούνται να ακολουθήσουν τις αναλυτικές οδηγίες καταχώρησης αίτησης. Στη συνέχεια, με ηλεκτρονικό μήνυμα θα ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00.

Σημειώνεται ότι αίτηση για τη σύναψη σύμβασης θα πρέπει να καταθέσουν και οι ιατροί που σήμερα είναι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό εφόσον επιθυμούν την ένταξή τους στο νέο σύστημα. Για λοιπές ειδικότητες, θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα