Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 09:59

Συνδικάτα Μεσσηνίας: Καλούν σε αιμοδοσία

Σε αιμοδοσία καλούν το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν.Μεσσηνίας, το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα Ν. Μεσσηνίας, το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, Συνδικάτο επισιτισμού - τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων Ν.Μεσσηνίας, στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

"Τα ταξικά σωματεία του Νομού μας δυναμώνουμε τη φωνή για μέτρα προστασίας της υγείας όλων των εργαζομένων, όλου του ελληνικού λαού.

Δεν μένουμε σιωπηλοί στα μεγάλα κενά, στις μεγάλες τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στο χώρο της υγείας, στα νοσοκομεία, στις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας.

Τα συνδικάτα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή και με μεγαλύτερη ορμή προασπίζονται τους εργαζομένους μέσα στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς εκεί που σήμερα οξύνεται η εργοδοτική επίθεση.

Με αίσθημα ευθύνης παίρνουμε όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας των συνανθρώπων μας. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη δοκιμασία με αλληλεγγύη, οργάνωση και διεκδίκηση. Καλούμε τα μέλη των συνδικάτων να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, από σήμερα Δευτέρα όπου μέλη των συνδικάτων από τις 8 το πρωί ξεκίνησαν δίνοντας αίμα. Η αιμοδοσία θα γίνεται καθημερινά στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (Πύλη Παλαιού στρατοπέδου, Ανατολικό κέντρο) από τις 08:00 έως 14:00."

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα