Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 16:24

Συνέδριο για τη γαστρονομία και την οινολογία τον Οκτώβριο στην Αθήνα

Συνεχίζονται οι επαφές με αυξανόμενο το ενδιαφέρον για την συμμετοχή στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας και στην παράλληλη έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου.

Το συνέδριο και η έκθεση θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο 19-20-21 Οκτωβρίου 2018, και οργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP, μαζί με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις».

Σήμερα ολοκληρώθηκε η επαφή και η απόφαση της συμμετοχής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην έκθεση με ξεχωριστό περίπτερο, στα πλαίσια συζητήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και με το Γενικό Διευθυντή της Mact Media Group κ Γεώργιο Καραχρήστο.

Στο περίπτερο του Υπουργείου θα αναδειχθούν οι δυνατότητες και ο ρόλος του Υπουργείου στην προώθηση των Ελληνικών προϊόντων, ιδιαίτερα την προώθηση της Ελληνικής κουζίνας , της Μεσογειακής διατροφής, τα αγροτικά προϊόντα, προϊόντα οίνου και προϊόντα ΠΟΠ.

Μέσα από το περίπτερο του Υπουργείου μπορούν να ενημερωθούν όλοι οι επαγγελματίες και το κοινό για τα προγράμματα προώθησης των Ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα