Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 13:18

Αύριο η τελική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα "1st Agritech Challenge Awards"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αύριο, 10 Οκτωβρίου η τελική ημερομινία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα 1st Agritech Challenge Awards, τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε όσους δηλώσουν υποψηφιότητα να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ, mentoring, στοχευμένη προβολή και ουσιαστικές συνεργασίες.

Τα 1st Agritech Challenge Awards προσκαλούν επιχειρήσεις Startup ή μεμονωμένους επιστήμονες, να υποβάλουν και παρουσιάσουν ιδέες και έργα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ή και Τεχνολογιών Αυτοματοποίησης (λογισμικά, εφαρμογές πεδίου, web και mobile app, αυτοματισμούς, ρομπότ-εργαλεία) σε μία αρμόδια για το θέμα Επιτροπή Αξιολόγησης, με σκοπό να αναδειχθούν και να μετατραπούν σε επιχειρηματική πραγματικότητα.

Η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό έχει πολλαπλά οφέλη κι αφορούν σημαντικά χρηματικά έπαθλα, επιχειρηματική δικτύωση και ανάπτυξη, προβολή μέσα από άρθρα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις σε συνέδρια, ειδικά αφιερώματα περιοδικών, συμβουλευτική υποστήριξη και αξιολόγηση της επιχειρηματικής προσπάθειάς σας από τους ειδικούς της επιτροπής αξιολόγησης.

Τα 1st Agritech Challenge Awards διοργανώνει η κορυφαία εταιρεία αγροτεχνολογίας Corteva Agriscience™ για πρώτη φορά στην Ελλάδα.


Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα