Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 13:12

Καλαμάτα: Αυτό το Σαββατοκύριακο, με πλήθος εκθετών κι επισκεπτών, η "Άρτος - Οίνος - Έλαιον" (Βίντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πάνω από σαράντα εκθέτες από όλη τη Περιφέρεια της Πελοποννήσου θα συμμετάσχουν στην 8η έκθεση "Άρτος - Οίνος - Έλαιον", στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας. Η έκθεση θα γίνει το τριήμερο 23, 24, 25 Αυγούστου και θα είναι ανοικτή από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Αύριο Παρασκευή, πρώτη ημέρα της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στις 8 το βράδυ, ενώ θα προηγηθεί και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από την Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, την επομένη, στις 9 το βράδυ, θα γίνουν παρουσιάσεις μαγειρικής από τη γνωστή chef Μαρία Εκμετσίογλου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, ενώ την Κυριακή θα γίνει θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών, στις 8 το βράδυ και θα ακολουθήσουν παράσταση Καραγκιόζη και η κεντρική λαογραφική εκδήλωση, με επίδειξη παρασκευής τοπικών εδεσμάτων και λαογραφικών δρώμενων.

Να σημειωθεί πως καθημερινά, από τις 6 έως τις 11, θα γίνεται παρουσίαση της λαογραφικής Συλλογής του Σπύρου Κατσίρα.

 Δείτε το βίντεο:

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

* Η "Εύφορη Γη" συμμετέχει και αυτή τη φορά στην έκθεση, συμβάλλοντας στον παμπελοποννησιακό της χαρακτήρα, φιλοξενώντας στα περίπτερά της προϊόντα και υπηρεσίες εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Στα περίπτερα 56, 57 και 26 θα γνωρίσετε προϊόντα των εταιρειών: Lioklado, Πες Αλεύρι - Αναστασία Πάνια, Κτήμα Ορφανού, Karma Beer, Αφοί Λάμπου Α.Ε., Αγροτικός Συνεταιρισμός "Ένωση Μεσσηνίας", θα λάβετε ενημερωτικό υλικό για την εταιρεία Spacesonic και το ΙΕΚ Δέλτα 360, ενώ και θα προμηθευτείτε δωρεάν το τελευταίο τεύχος του περιοδικού μας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα