Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 17:51

Αρχίζει αύριο το 2ο Southern Balkan Photo Festival στην Καρδαμύλη (Βίντεο)

Αύριο το βράδυ στις 8 μ.μ. αρχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ φωτογραφίας Southern Balkan Photo Festival στην Καρδαμύλη.

Τα εγκαίνια του φεστιβάλ θα γίνουν στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού και θα συνδυαστούν με τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του φωτογράφου Κώστα Μασσέρα, με τίτλο «Το αλμυρό νερό», που θα προβάλλεται στο καφέ «Αλώνι».

Στα εγκαίνια θα μας ταξιδέψουν στα Βαλκάνια οι μουσικοί Σταύρος Παναγιωτόπουλος (κλαρίνο), Νίκος Πολυχρονόπουλος (λαούτο), Μαρία Καραχισαρίδου (κρουστά) και Αποστόλης Πολυχρονόπουλος (φωνή), ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να δροσιστούν με την τοπική φρέσκια μπύρα Νέμα και να δοκιμάσουν μανιάτικες παραδοσιακές λιχουδιές από το Σύλλογο Οικοτεχνών Γυναικών Δυτικής Μάνης. Στη λήξη του φεστιβάλ στις 28 Ιουλίου θα υπάρχει επίσης μια μουσική έκπληξη για τους επισκέπτες.

Το South Balkan Photo Festival διοργανώνεται από τους west mani frames, στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της δημιουργίας επικοινωνιακού και ζωτικού χώρου για όλους όσους αντιλαμβάνονται την χρήση της φωτογραφικής κάμερας ως δημιουργικό μέσο. Η ομάδα των west mani frames δημιουργήθηκε πριν από 3 χρόνια και έχει στόχο την αυτομόρφωση, την επικοινωνία, την εξωστρέφεια και την έκφραση μέσα από τη φωτογραφία.

Στο κάλεσμα για τα φωτογραφικά απαντήματα στην Καρδαμύλη ανταποκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν με ομαδικές εκθέσεις οι:
•Φωτογραφική ομάδα Καλαμάτας,
•Καλλιτεχνικό Στέκι Καλαμάτας - τμήμα Φωτογραφίας,
•Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης,
•Culture of Balkans,
•KEK Καλαμάτας – τμήμα φωτογραφίας
•Maniarts
•west mani frames

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφθείτε τη σελίδα των west mani frames στο Facebook.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα