Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 15:51

Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Καλαμάτας: ​Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο

Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Καλαμάτας: ​Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο

Η Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας και το Φεστιβαλ Παιδικού και Εφηβικού Κινηματογράφου Καλαμάτας συνεργάζονται για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι και το Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Καλαμάτας με το Δήμο Καλαμάτας και την ΦΑΡΙΣ, προβάλλοντας την Τετάρτη 10 Ιουλίου στον χώρο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων στο Πάρκο των Ευκαλύπτων με ελεύθερη είσοδο μια ενότητα ταινιών μικρού μήκους, με σημαντικότερη το ΑΓΟΡΙ, Ο ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ, Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ.

Πρόκειται για την ταινία που βραβεύτηκε φέτος με Όσκαρ ως Kαλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους. Το μπεστ σέλερ του Τσάρλι Μάκεσι ζωντανεύει σε αυτήν την όμορφη ταινία κινουμένων σχεδίων. Πρόκειται για το βιβλίο που το ELNIPLEX χαρακτήρισε Ο Μικρός Πρίγκιπας του 21ου αιώνα και γνώρισε τεράστια αναγνώριση σε όλο τον κόσμο.
Φιλία, μοναχικότητα, συνοδοιπορία, διαχείριση του εαυτού σου και των συναισθηματικών εμπλοκών του, φόβος, όνειρα, αλληλεγγύη, εσωτερική γαλήνη, συγχώρεση, καλοσύνη, γενναιότητα και δειλία, ενδιαφέρον για τον άλλο και τον κόσμο, βοήθεια, σπίτι/πατρίδα, αγάπη, συμβίωση, προσπάθεια, πίστη, τελειότητα, αυτοπεποίθηση, ειλικρίνεια, ομορφιά, υπομονή, αναγνώριση, ευγνωμοσύνη, ζωή: Μια ταινία που πραγματικά αναδεικνύει τις μεγαλύτερες αξίες της ζωής και θα σας κλέψει την καρδιά!

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΤΟ ΑΓΟΡΙ, Ο ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ, Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ
Family | 7+ | 2023 | USA | λίγοι υπότιτλοι | 60’ (συνολικά)
21:00 | Πάρκο Ευκαλύπτων, Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας | Είσοδος ελεύθερη
trailer: https://youtu.be/42KgALO_rqA

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022