Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 19:30

Πίτα έκοψε το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης

Την έκδοση λευκώματος ανακοίνωσε το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης την Παρασκευή το απόγευμα στο καφέ "Ideal" στη Μεσσήνη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ευχήθηκε στους εθελοντές να έχουν πάντα συνεχή και δημιουργική παρουσία στα δρώμενα. Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «ως δημοτική αρχή, αναγνωρίσαμε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Σωματείου Εθελοντών στα κοινωνικά δρώμενα του Δήμου μας και στηρίζουμε αυτή τη σημαντική παρέμβαση που κάνει. Έμπρακτα αποδεικνύουμε τη στήριξή μας με την ανάληψη - εξ ολοκλήρου - της δαπάνης για την έκδοση του λευκώματος για τα 17 χρόνια δράσης του Σωματείου, με πλούσιο υλικό. Πιστεύουμε ότι το λεύκωμα αυτό, θα αποτελέσει κίνητρο, αφενός να συνεχιστεί η προσπάθεια και αφετέρου να προσελκύσει νέους εθελοντές. Η έκδοση έχει δρομολογηθεί και μέχρι το καλοκαίρι θα παραδοθεί στο Σωματείο».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Τερζής, αφού ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για τη στήριξη και τους εθελοντές για την προσφορά τους, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των πολιτιστικών δράσεων για το επόμενο διάστημα. Ενημέρωσε ακόμα, πως το Σωματείο αναζητεί εθελοντές για να ενεργοποιήσει και πάλι τη δράση «Φωλιά γνώσης». Η δράση στοχεύει στην εθελοντική διδασκαλία μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, η οποία λόγω της πανδημίας, αδράνησε τα προηγούμενα χρόνια.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα