Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 13:56

Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας: Με χριστουγεννιάτικη ποδηλατάδα ξεκινά η "Πλατεία των Ευχών"

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας σε συνεργασία με καλλιτεχνικές ομάδες, πολιτιστικούς συλλόγους, δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της ΦΑΡΙΣ, δημιουργεί την «Πλατεία των Ευχών» για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων, εικαστικού, μουσικού, χορευτικού, θεατρικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος που θα κρατά ζωντανή την εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη για έναν ολόκληρο μήνα.

Στόχος μας είναι η προσέλκυση του ενδιαφέροντος μικρών και μεγάλων και κυρίως η ενεργή συμμετοχή των παιδιών στη «Μαγεία των Χριστουγέννων».Η πρωτοβουλία μας αυτή λειτουργεί συμπληρωματικά με όσα ο Δήμος Καλαμάτας και η ΦΑΡΙΣ έχουν προγραμματίσει για τις γιορτές. Η ιδέα των επαγγελματιών από το Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας δεν έχει άλλο στόχο πέρα από το να δώσει χαρά και να μοιράσει χαμόγελα, επιβεβαιώνοντας το σημαντικό ρόλο της εστίασης στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.
Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της πόλης, επιθυμούμε μέσα από συνεργασίες και συνέργειες, με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών να δώσουμε το κίνητρο σε όλους να βιώσουν τις γιορτινές ημέρες, όπως παλιά, έξω από το σπίτι και μακριά από τα κινητά και τις οθόνες. Η επιδίωξή μας είναι μια πόλη γεμάτη λάμψη και χαρά, πλημμυρισμένη από γιορτινά συναισθήματα και χριστουγεννιάτικα «αρώματα» που θα αφήσουν σε όλους μας δυνατές αναμνήσεις. Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο νόημα, ενώ με το πρώτο αυτό εγχείρημα μπαίνουν οι βάσεις, ώστε να χτίσουμε ένα γιορτινό θεσμό στην Καλαμάτα, που κάθε χρόνο θα εμπλουτίζεται και θα ανανεώνεται, προβάλλοντας την πόλη και ενισχύοντας την επισκεψιμότητα όλο τον χρόνο. Μέσα από αυτές τις δράσεις θα επιτύχουμε την πολυπόθητη επιμήκυνση και διεύρυνση της τουριστικής περιόδου αναπτύσσοντας θεματικό τουρισμό.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με μια συναρπαστική Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατάδα με αφορμή τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού στο Λιμάνι Καλαμάτας. Καλούμε λοιπόν όλους να συμμετέχουν με τα ποδήλατά τους στολισμένα στο Πνεύμα των Χριστουγέννων. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 4:00 το μεσημέρι από την Πλατεία 23ης Μαρτίου και θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή (https://ridewithgps.com/routes/44991455) με κατεύθυνση προς το Λιμάνι της πόλης, ώστε όλοι μαζί να συμμετέχουμε στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού από το Δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Θανάση Βασιλόπουλο. Ο ΣΕΜ, οι Ναυτικοί Όμιλοι και το Λιμενικό Ταμείο μαζί με το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τον Άι Βασίλη θα πλαισιώσουν τη δράση. Όχημα της Ο.Α.Κ. θα προπορεύεται των συμμετεχόντων, κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν τρία επαγγελματικά guides για την ομαλή και ασφαλή διαδρομή και ένα όχημα με φάρο που ακολουθεί για τεχνική υποστήριξη και πρώτες βοήθειες. Στον τερματικό σταθμό θα βρίσκονται εθελοντές από το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας. Η κάθε συμμετοχή θα πραγματοποιείται με προσωπική ευθύνη των συμμετεχόντων και η επιστροφή μετά το πέρας των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί αυτόνομα. Για να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες, προτείνονται τα εξής:
- Οι συμμετέχοντες να ξέρουν καλά ποδήλατο (όχι βοηθητικές ρόδες).
- Να έρθουν όλοι με το δικό τους λειτουργικό ποδήλατο (φρένα, λάστιχα, φώτα) στολισμένο .
- Η χρήση κράνους.

- Τα παιδιά κάτω των 16 χρόνων να συνοδεύονται από ενήλικα.

Ευελπιστούμε στη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή ώστε η Καλαμάτα να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με το πλέον θετικό πρόσημο. Προσδοκούμε με αυτό τον τρόπο η Καλαμάτα να γίνει το «άρμα» που θα παρασύρει όλη τη Μεσσηνία. Σημείο αναφοράς των περισσότερων δράσεων θα είναι το υπέροχα στολισμένο σπίτι του Άη Βασίλη στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας τις πιο όμορφες γιορτινές εμπειρίες.

Πρόγραμμα υπόλοιπων δράσεων:

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 16:00 – 19:00: Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατάδα από το Ιστορικό Κέντρο έως το Λιμάνι Καλαμάτας
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε μια ποδηλατάδα γεμάτη χριστουγεννιάτικη χαρά. Η δράση σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών μας εκδηλώσεων. Με ποδήλατα στολισμένα στο Πνεύμα των Χριστουγέννων και με αφετηρία την Πλατεία 23ης Μαρτίου κατευθυνόμαστε προς το Λιμάνι της πόλης, ώστε όλοι μαζί να συμμετέχουμε στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού από το Δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Θανάση Βασιλόπουλο. Ο ΣΕΜ, Ναυτικοί Όμιλοι και το Λιμενικό Ταμείο μαζί με το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τον Άι Βασίλη θα πλαισιώσουν τη δράση.
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 18:00 - 21:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι* – Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 10:00 - 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 10:00 - 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
11:00- 13:00: Εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικών στολιδιών στο σπίτι του Άι Βασίλη: Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας στήνει το πιο γιορτινό εργαστήριο. Καλούμε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας στο οποίο θα μπορούν να κατασκευάσουν κούκλες και στολίδια εμπνευσμένα από τα Χριστούγεννα.
Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 16:00 - 18:00: Δωρίζουμε παιχνίδια και βιβλία στο σπίτι του Άι Βασίλη**
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 10:00 - 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών - Μια εικόνα μέσα από παραμύθι *
10:00 - 12:00: Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής για παιδιά: Μαζί με τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας και το Δ.Ι.Ε. Καλαμάτας παρέα με τον Νικήτα Μπατσικούρα παρασκευάζουμε τα αγαπημένα γλυκίσματα των γιορτών, μελομακάρονα και κουραμπιέδες στο σπίτι του Άι Βασίλη.
18:30 - 20:30: Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ: Τα Χριστούγεννα εκτός των άλλων φημίζονται για τα γλυκίσματά τους. Αυτή τη φορά οι ζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θα μας βοηθήσουν να ετοιμάσουμε τα πιο όμορφα μπισκοτόσπιτα για τα Χριστούγεννα στο σπίτι του Άι Βασίλη.
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 10:00 - 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών - Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
12:00 - 14:00: Παιχνίδι από την ομάδα BURU COOPERATIVA στην Πλατεία Όθωνος: H δημιουργική ομάδα BURU COOPERATIVA στήνει το πιο ευφάνταστο, διαδραστικό, ανοιχτό βιωματικό παιχνίδι για παιδιά στην Πλατεία Όθωνος.
14:00 – 16:00: Φωτογραφικός Περίπατος στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ: Περπατάμε από την Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας έως το Ιστορικό Κέντρο και με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη, κ. Κυριάκου Λιαράκου,μέλος του Κέντρου, μαθαίνουμε μερικά από τα μυστικά της καλής φωτογραφίας. Ένα δημιουργικό, μετακινούμενο φωτογραφικό εργαστήρι για εφήβους ηλικίας 10 – 14 ετών. Στη συνέχεια οι φωτογραφίες θα εκτυπωθούν. Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι πρώτοι 20 που θα δηλώσουν ενδιαφέρον θα είναι εκείνοι που μπορούν να συμμετέχουν.
18:30 – 19:30: Χριστουγεννιάτικες Χορογραφίες από τη Fame Dance Academy και ένα μοναδικό master class χορού για όλους. Οι μαθητές της Fame Dance Academy αναλαμβάνουν να μας ξεσηκώσουν με τις πιο ωραίες χριστουγεννιάτικες χορογραφίες στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας. Ακολουθεί ένα μοναδικό master class χορού για όλους.
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 10:00 – 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι**
20:00-21.00: Μοντέρνα Παιδική Χορωδία Hakuna Matata Γεώργιος Σκλήκας
Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου
Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 16:00 – 18:00: Δωρίζουμε παιχνίδια και βιβλία στο σπίτι του Άι Βασίλη**

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 10:00 – 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι**
16.00 - 20.00: Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη Valina
18:00–20:00: Γλυκές Απολαύσεις – Επίδειξη Ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Οι ζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ετοιμάζουν λουκουμάδες, θεαματικούς πύργους με μέλι, ξηρούς καρπούς και ζεστή σοκολάτα στο σπίτι του Άι Βασίλη. Οι γευστικές δημιουργίες προσφέρονται έναντι ενός συμβολικού αντιτίμου, ώστε τα έσοδα να διατεθούν υπέρ ειδικού σκοπού.
19:00 - 21.00: «Ο χιονάνθρωπος της Πρωτοχρονιάς» από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο: Το θεατρικό έργο της Ζωής Βαλάση παρουσιάζεται από το ΜΕΘ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας με ελεύθερη είσοδο. Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο για μικρά παιδιά που αναζητάει τις αξίες της ζωής, σχολιάζει τις επιλογές και τα πρότυπα, μέσα σ’ ένα κλίμα γεμάτο ρομαντικά αλλά και κωμικά στοιχεία που εναλλάσσονται.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 10.00 – 14.00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
11.00 -14.00: Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη Valina
13.00-15.00: Παρέλαση με τις Κούκλες της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας: Η παρέλαση με τις κούκλες θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων, για να απολαύσουμε τα παιδιά να παρελαύνουν με κέφι και χαρά από την Πλατεία Όθωνος και κατά μήκος της Αριστομένους κρατώντας στα χέρια τους κούκλες και ομπρέλες όλες με χριστουγεννιάτικο θέμα. Η μουσικοθεατρική ομάδα «Τσικιμπόμ» ηγείται της παρέλασης και δίνει το ρυθμό με πολλή μουσική.
17.00 -20.00: Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη Valina
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 10.00 – 14.00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι**
11.00 -14.00: Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη Valina
17.00 – 20.00Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη Valina
20.00-22.00: Ο Κήπος των Ευχών: Μια μετακινούμενη παράσταση με εκατομμύρια σαπουνόφουσκες. Ο Κήπος Των Ευχών από την εξαιρετική ομάδα La Petite Marguerite είναι μια μετακινούμενη παράσταση με μουσική, χορό και φυσικά εκατομμύρια σαπουνόφουσκες. Θα ταξιδέψει σε όλο το κέντρο της Καλαμάτας με αφετηρία το σπίτι του Άι Βασίλη και σταθμούς τις οδούς: Βαλαωρίτου, Ιατροπούλου, Αριστομένους, Αντωνοπούλου, Σφακτηρίας και φυσικά το Ιστορικό Κέντρο. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια συνθήκη κατά την διάρκεια της οποίας κοινό και ερμηνευτές αλληλεπιδρούν μέσα από τον αιωρούμενο κόσμο της σαπουνόφουσκας.

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 10:00 - 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
12:00 - 14:00: Bubble Show από την ομάδα LaPetite MARGUERITE: Ένα μοναδικό, διαδραστικό show, στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, που βασίζεται στην ιδέα του παιχνιδιού με την σαπουνόφουσκα. Οι συμμετέχοντες, γονείς και παιδιά βιώνουν μια κοινή εμπειρία μέσα από το παιχνίδι με τις σαπουνόφουσκες και παράλληλα αλληλεπιδρούν και μοιράζονται μοναδικά συναισθήματα μέσα από τον αιωρούμενο κόσμο των bubbles.
Δείπνο Αγάπης για το Ίδρυμα Απόρων Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας»
Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας θα προσφέρει ένα δείπνο αγάπης στο Άσυλο και συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Ο Νικήτας Μπατσικούρας σε συνεργασία με το Δ.Ι.Ε.Κ. Καλαμάτας και επαγγελματίες από το Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας ετοιμάζουν γεύματα, για να τα προσφέρουμε στο Ίδρυμα Απόρων Ανιάτων «Η ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ».
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 10:00 – 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 10:00 - 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
10.00 - 12.00: Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη
11:00 - 16:00: Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού
Στην πλατεία της πόλης μας εδώ και μέρες βρίσκεται ένας καλά κρυμμένος θησαυρός. Είναι τα κρυμμένα δώρα του Άι Βασίλη. Για να τον βρείτε όμως θα πρέπει να λύσετε τους γρίφους που τον προστατεύουν. Κάπως έτσι το πιο καταπληκτικό παιχνίδι ξεκινά. Με αφετηρία το σπίτι του Άι Βασίλη και πεδίο δράσης την Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, οι μαθητές ανά ομάδες θα παίξουν και θα διασκεδάσουν λύνοντας γρίφους και διεκδικώντας έπαθλα.

18:00-20:00: Προβολές Χριστουγεννιάτικων Ταινιών Μικρού Μήκους από την Νέα Κινηματογραφική Λέσχη
Ό Άι Βασίλης παραμένει στο σπίτι του και εξακολουθεί να μας υποδέχεται για αναμνηστικές φωτογραφίες και ευχές. Στη συνέχεια η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη προβάλλει επιλεγμένες χριστουγεννιάτικες ταινίες μικρού μήκους.
21:00-22:00: Βραδιά Τάνγκο και μουσικής με τη Σχολή Tango impro
Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 10:00 - 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
17.30 - 18.30: Φαναράκια στον Ουρανό: Ένα φαντασμαγορικό θέαμα καθώς όλοι μαζί τόσο στην Κεντρική Πλατεία όσο και σε παράλληλη δράση στην παραλία, πετάμε φαναράκια στον ουρανό κάνοντας ευχές.
19:00 - 21:00: Παράσταση Χορού από τη Σχολή Χορού ΑΕΝΑΗ ΚΙΝΗΣΗ: Οι μαθητές της σχολής θα μας παρουσιάσουν χορογραφίες σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 10:00 - 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
16.00 -20.00: Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη Valina
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 10:00 - 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
11.00 -14.00: Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη Valina
17.00 -20.00: Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη Valina
16:00 - 18:00: Οι ακροβάτες του Αη βασίλη: Ο κόσμος του τσίρκου από την ομάδα Sky Crew Arts συναντά τη θαυμαστή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών. Το εργαστήριο προσκαλεί τα παιδιά να εξερευνήσουν τη μαγεία του τσίρκου και να γίνουν οι νέοι ακροβάτες του Αϊ Βασίλη!
Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 10:00 - 14:00: Γράμματα στον Άι Βασίλη και Δέντρο Ευχών– Μια εικόνα μέσα από παραμύθι*
11.00 -14.00: Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη Valina
17.00 – 20.00: Χριστουγεννιάτικο Face painting στο σπίτι του Άι Βασίλη Valina
Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024 Κοπή Βασιλόπιτας Όλοι μαζί συγκεντρωνόμαστε στο σπίτι του Άι Βασίλη και κόβουμε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, ανταλλάσοντας ευχές για το 2024. Στη συνέχεια θα γίνει κλήρωση δώρων για τους μικρούς μας φίλους.

* Ο αγαπημένος άγιος των παιδιών τα περιμένει στο σπίτι του για να βγάλουν μαζί του αναμνηστικές φωτογραφίες δίπλα στο τζάκι. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να φέρνουν ή ακόμα και να γράφουν εκεί τα γράμματα τους για τον Άι Βασίλη και να τα ρίχνουν στο κυτίο των ΕΛΤΑ. Το σπίτι του Άι Βασίλη κοσμείται μεταξύ άλλων από το Δέντρο των Ευχών και έτσι τα παιδιά μπορούν να γράφουν τις δικές τους μοναδικές ευχές-στολίδια και να τις κολλάνε επάνω στο ευχόδεντρο. Όλες οι ευχές μετά το πέρας των εορτών θα συγκεντρωθούν και θα ενταχθούν σε ένα άλμπουμ με θέμα «Χριστούγεννα στην Καλαμάτα 2023».
** Φροντίζουμε ο σάκος του Άι Βασίλη να έχει δώρα για όλα τα παιδιά. Δωρίζουμε παιχνίδια και βιβλία, ώστε όλα τα παιδιά να ζήσουν τη Μαγεία των Χριστουγέννων. Όλοι μαζί μπορούμε μέσα από την προσφορά μας να συγκεντρώσουμε παιχνίδια και βιβλία που δεν χρειαζόμαστε πια και μέσα από τη διαδικασία της επαναχρησιμοποίησής τους θα τα προσφέρουμε στις οικογένειες και στα παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη. Όλα τα παιχνίδια και τα βιβλία θα τα συγκεντρώσουμε στο σπίτι του Άι Βασίλη.

«Η Καλαμάτα τα Χριστούγεννα»
Διαγωνισμός Φωτογραφίας
Ο διαγωνισμός με θέμα: «Η Καλαμάτα τα Χριστούγεννα» θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ληφθεί στην πόλη της Καλαμάτας αποκλειστικά σε εξωτερικό χώρο με Χριστουγεννιάτικο Θέμα. Οι καλύτερες φωτογραφίες από την στολισμένη Καλαμάτα θα αξιολογηθούν από επιτροπή και θα βραβευθούν από τον Δήμαρχο Καλαμάτας σε συνεργασία με την Φωτογραφική Λέσχη και τον ΣΕΜ.

Πληροφορίες, όροι συμμετοχής και λεπτομέρειες για όλες τις δράσεις στην «ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://messinia-sem.gr/

 

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα