Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 09:03

Χριστούγεννα στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Σε 4 επίπεδα θα κινηθεί το φετινό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα στο Δήμο Πύλου – Νέστορος.


Οσον αφορά τα δέντρα, αυτά θα φωταγωγηθούν: το Σάββατο 3 Δεκέμβρη στο Βασιλίτσι στην Πλατεία Μπίζου στις 5 μ.μ., στην Ασίνη στην Πλατεία στις 6 μ.μ., την Κυριακή 4 Δεκέμβρη στην Κορώνη στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στις 6 μ.μ.. Εκεί θα ανέβει παιδική θεατρική παράσταση και θα ψαλλούν κάλαντα. Στη μουσική επιμέλεια θα είναι ο Γιάννης Σταθόπουλος και θα παρουσιαστούν χοροί λάτιν και τάνγκο από την ομάδα του
Γιώργου Νικολακόπουλου. Ακολουθούν οι φωταγωγήσεις: τη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη στο Βλαχόπουλο στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ., όπου θα ανέβει και η παράσταση “Christmas Show”. Την Τρίτη 6 Δεκέμβρη στου Χανδρινού στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ. θα ανέβει το “Christmas Show”. Την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη στη Μεθώνη στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ. ο κόσμος θα διασκεδάσει με το “Christmas Show” και την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη στην Πύλο στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στις 7 μ.μ. αρχίζει η μεγάλη συναυλία με τον Πασχάλη σε ένα πάρτι γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες. Το Σάββατο 10 Δεκέμβρη στη Χώρα στην αυλή του Ναού Αγίου Γεωργίου στις 7 μ.μ. αρχίζει η συναυλία swing, jazz, bossa nova και pop-rock από την Χριστίνα Γκόλια. Την Κυριακή 11 Δεκέμβρη στο Χαρακοπιό στην Κεντρική Πλατεία στις 5 μ.μ. τα παιδιά θα διασκεδάσουν με το “Κουκλοθέατρο με τις “Στρίγκλες”” και θα ακούσουν μουσική από την παιδική χορωδία του Γιώργου Σκλήκα.
 Οι εκδηλώσεις για τους μαθητές των σχολείων θα γίνουν ως εξής: η παράσταση “Σχολική επίσκεψη” με ανιματέρ και διαδραστικά παιχνίδια ανεβαίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Μεθώνης, στις 9 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Φοινικούντας, στις 11.30 π.μ. στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου. Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Κορώνης και στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Χαρακοπιού. Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας, στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχόπουλου και στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Χανδρινού.
 Οσον αφορά τη θρησκευτική μουσική, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Κορώνη στο Ναό Αγίου Δημητρίου στις 6 μ.μ. ξεκινά η εκδήλωση με τους “Αινούντες” υπό τη διεύθυνση Κυριάκου Κισκηρέα και με Τμήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Μεσσηνίας υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Σιάχου.
 Τέλος, σόου με σαπουνόφουσκες – ξυλοπόδαρο και βίντατζ ποδήλατο θα γίνει: στη Χώρα στις 19 Δεκεμβρίου στο χώρο εξωτερικά του Ναού Αγίου Γεωργίου στις 6 μ.μ. και στη Μεθώνη στις 20 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ. Ακόμη, στην Πύλο στις 21 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στις 6 μ.μ. Η παιδική θεατρική παράσταση “Ο μολυβένιος Στρατιώτης” θα παιχτεί στην Κορώνη στις 22 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου στις 8 μ.μ., στη Μεθώνη 23 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στις 8 μ.μ. και στη Χώρα στις 24 στον κινηματογράφο “Rex” στις 8 μ.μ.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα