Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 14:39

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια, προτίθεται να συμμετάσχει στο 13 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι, μέσω της παρουσίας της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις και φεστιβάλ, να προβάλλει και να προωθήσει προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, να ενισχύσει το εμπόριο και
τις εξαγωγές και να συμβάλλει στη διεύρυνση των συνεργασιών. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 80% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (20%), θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες. Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ αποτελεί μια άκρως  επιτυχημένη διοργάνωση, τη σημαντικότερη του μελισσοκομικού τομέα στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Έχει στόχο την προβολή και προώθηση του ελληνικού μελιού και των προϊόντων μέλισσας στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό ενώ παράλληλα αποτελεί τόπο για σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού. Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μελισσοκομίας (μελισσοκόμοι, συνεταιρισμοί, εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων μέλισσας κλπ.) και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 13 ο Φεστιβάλ Ελληνικού μελιού & προϊόντων μέλισσας μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας το αίτημά τους στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2710233981. Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται σε είκοσι (20). Το κόστος που επιμερίζεται για τους συμμετέχοντες ανέρχεται σε 100 € πλέον ΦΠΑ. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων. 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα