Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 12:15

"Η θέση μου: Ιστορίες καθημερινής εφηβείας" από την Πειραματική σκηνή Καλαμάτας (βίντεο).

"Η θέση μου: Ιστορίες καθημερινής εφηβείας". Μια κωμική, με μεγάλη όμως αλήθεια, παράσταση, από την πειραματική σκηνή Καλαμάτας η οποία θα παρουσιαστεί Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιουλίου στο αμφιθέατρο του κάστρου Καλαμάτας.

Μίλησαν οι:
Σκηνοθέτης Γιώλικα Πουλοπούλου, εξηγώντας την σημασία του έργου και την κεντρική ιδέα του, η οποία είναι ένα τηλεπαιχνίδι για την ανάδειξη του τέλειου εφήβου που απευθύνεται τόσο σε μικρούς όσο σε μεγάλους.
Πρόεδρος της πειραματικής σκηνής Λέττα Πετρουλάκη-Σοφικίτου, παρουσιάζοντας την παράσταση και την διαδικασία της προετοιμασίας της κατά την οποία οι ίδιοι έφηβοι μοιράστηκαν σκέψεις και εμπειρίες που συνέβαλαν στην δημιουργία του έργου.
Ααντιπρόεδρος Φεβρωνία Εξακουστίδου, μιλώντας για την σημασία που έχουν όλα αυτές οι σοβαρές εφηβικές ανησυχίες που θα εκφραστούν μέσα από την ψυχαγωγία.
Μαθητής και συμμετέχων στην παράσταση Νικόλας Μαρινόπουλος, εκφράζοντας την χαρά του που με κάποιο τρόπο οι έφηβοι θα ακουστούν καθώς και για το "δέσιμο" της ομάδας.
Μαθητής και συμμετέχων στην παράσταση Γιώργος Μούντανος, δηλώνοντας πως όλοι πρέπει να έρθουν να ακούσουν τις σκέψεις τους.
Συμμετέχουσα στην παράσταση Σοφία Κατσιρέα, εξηγώντας πως αυτό που πρέπει να καταλάβει το κοινό είναι η αλήθεια πίσω από τις ιστορίες των παιδιών.

 

Σ.Κ.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα