Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 13:19

Μεγαλόπολη: Ανοιχτή συζήτηση για τις ανάγκες της Μικρομεσαίας Επιχείρησης

Σε ανοιχτή συζήτηση για τις πραγματικές ανάγκες της Μικρομεσαίας Επιχείρησης του Δήμου Μεγαλόπολης, καλεί το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Δήμος Μεγαλόπολης και ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης.

Οι παραπάνω φορείς διοργανώνουν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:30 μια ανοιχτή συζήτηση για την αξιοποίηση των επικείμενων προκηρύξεων του Σχεδίου Δίκαιης Ανάπτυξιακής Μετάβασης.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΛΥΒΙΟΣ» του Δήμου Μεγαλόπολης, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Σκοπός της είναι να καταγραφούν οι ανάγκες των επαγγελματιών και πολιτών του Δήμου Μεγαλόπολης, οι οποίες θα μεταφερθούν στους αρμόδιους, για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, με αφορμή τις νέες προσκλήσεις και προκηρύξεις του ΣΔΑΜ.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας και για την καλύτερη ενημέρωση όλων, η συζήτηση θα μεταδoθεί και ζωντανά μέσω live streaming από τη σελίδα του Facebook εδώ και από το κανάλι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο Youtube με το όνομα: Επιμελητήριο Αρκαδίας, εδώ.

Σημειώνεται ότι η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (κατά το τελευταίο εξάμηνο) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid 19.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα