Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 12:18

Το Σάββατο η παρουσίαση βιβλίου του Π. Θέμελη στην Αρχαία Μεσσήνη

Tο Σάββατο 21 Αυγούστου θα παρουσιαστεί τελικά το βιβλίο «Γεωγραφία της μνήμης» του καθηγητή Πέτρου Θέμελη, εκδήλωση που είχε αναβληθεί λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών. Η παρουσίαση θα γίνει στις 8.30 μ.μ. στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος για τον Πέτρο Θέμελη θα μιλήσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ηλίας Μπιτσάνης. Κείμενα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι σκηνοθέτες και ηθοποιοί Όλγα Αλεξανδροπούλου και Κώστας Χαλκιάς, ενώ ο θεατρολόγος και καθηγητής του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Μιχαλόπουλος θα διαβάσει απόσπασμα από την εισαγωγή του βιβλίου που έχει κάνει ο διακεκριμένος νησιώτης ιστορικός Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσική από τους Γεωργία Τσολάκη στο βιολί, Έλλη Φιλίππου στο τσέλο και Γιάννη Μανωλακάκη στο κλαρινέτο.

Το βιβλίο «Γεωγραφία της μνήμης» αποτελεί έκδοση του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Τάκη Κατσουλίδη» και συνδιοργανώνεται από το Δήμο Μεσσήνης, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και τον Σύλλογο.

Ακολουθήστε μας:

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας! Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2021

Περισσότερο διαβασμένα