Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 12:36

Το «Υλικό Καποδίστριας» στο θεατράκι του Μελιγαλά

Στο θεατράκι του Μελιγαλά ανεβαίνει το «Υλικό Καποδίστριας» των ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας - Ρούμελης την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ. Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη.

Το έργο παρουσιάζεται με πρωτοβουλία του Δήμου Οιχαλίας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

«Μια παράσταση που διερευνά με σύγχρονο και απόλυτα θεατρικό τρόπο, την άγνωστη σε πολλούς προσωπικότητα του πρώτου κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους που ο λαός αγάπησε σαν πατέρα του, και που η προσωπικότητά του και το έργο του επέδρασαν καταλυτικά σε όλη την Ευρώπη, τον μεγάλο του ανεκπλήρωτο έρωτα με τη Ρωξάντρα Στούρτζα αλλά και τις πολιτικές παρακαταθήκες του».

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Ορφανός, Χρυσάνθη Δούζη, Δημήτρης Καλαντζής, Γιώργος Τσαπόγας, Άρης Τσαμπαλίκας και Γιάννης Μαργαρίτης.

Τράπεζα Αλληλεγγύης 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου με σκοπό τη διανομή τους σε άπορες οικογένειες.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού.

Συνδιοργάνωση: ΠΕΔ Πελοποννήσου, Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Οιχαλίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα