Κυριακή, 30 Μαϊος 2021 12:03

Καλαμάτα: Εξαιρετικά δείγματα εικαστικής τέχνης στην Πινακοθήκη Α. Τάσσος

Οι φιλότεχνοι φίλοι της Καλαμάτας έχουν και πάλι την χαρά να απολαμβάνουν εξαιρετικά δείγματα εικαστικής τέχνης, τόσο από την μόνιμη συλλογή της Πινακοθήκης Α. Τάσσος, όσο και από έργα καλλιτεχνών που εκτίθενται  περιοδικά.

Η  Πινακοθήκη Καλαμάτας άνοιξε ξανά για το κοινό την  Δευτέρα 24 Μαΐου και διαθέτει πολύ πλούσια συλλογή έργων Ελλήνων καλλιτεχνών που τα περισσότερα από αυτά τα έχουν δωρίσει οι ίδιοι οι καλλιτέχνες .  Η περιήγηση ξεκινά από το ισόγειο του κτηρίου με  έργα του Α. Τάσσου, συνεχίζει στον πρώτο όροφο με εξαιρετικά δείγματα χαρακτικής και τέλος στον δεύτερο όροφο με  έργα σύγχρονης τέχνης.  

Η Πινακοθήκη Καλαμάτας διαπαιδαγωγεί και ψυχαγωγεί εδώ και χρόνια το κοινό της, προσφέροντας στον πολιτισμό της πόλης μας, μέσα από σημαντικότατες εκθέσεις, ομαδικές, ατομικές, αναδρομικές, αφιερώματα, θεματικές, πρωτοπορία,  δρώμενα, διαλέξεις  και εκδόσεις. Περιμένουμε λοιπόν του συμπολίτες μας να επισκεφτούν για πολλοστή ή και για πρώτη φορά την Πινακοθήκη και να τιμήσουν με την  παρουσία του το άνοιγμα της ,να απολαύουν την εικαστική τέχνη και να επικοινωνήσουν την εμπειρία τους με φίλους και γνωστούς.

Ωράριο  λειτουργίας : Δευτέρα και Τρίτη 10:00-13:00

Παπάζογλου 5, ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24 100

 Τηλ.  2721088991 - 2721028864 - 2721360611 , e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα