Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 21:11

Διαδικτυακή ημερίδα για την έξοδο του μπρικιού Άρης

Ημερίδα αφιερωμένη στη Μάχη της Σφακτηρίας και την ιστορική έξοδο του πλοίου «Άρης», διοργανώνουν διαδικτυακά ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου-Νέστορος και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Οι δύο αδελφοποιημένοι Δήμοι, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία, με την υποστήριξη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, θα παρουσιάσουν τη σημαντική και συνάμα συγκινητική ιστορία της εξόδου του ένδοξου Μπρικιού «Άρης», μέσω της διαδικτυακής επιστημονικής εκδήλωσης με τίτλο «Το Θρυλικό Μπρίκι Άρης», ανήμερα της επετείου, 26 Απριλίου 2021, Μ. Δευτέρα και ώρα 8.00 μ.μ., μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου https://www.facebook.com/dimosydras .

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ναυπηγός, μηχανολόγος-μηχανικός Ιωάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος θα μιλήσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Πάρωνα «Άρη», του Υδραίου Αναστάσιου Τσαμαδού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις εξής υπηρεσίες:

Γραμματεία Δημάρχου Ύδρας

Τηλέφωνο:22980 53003

E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Εθιμοτυπίας, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Δήμου Πύλου - Νέστορος

Τηλέφωνο: 27233 60211

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα