Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 13:05

Βραδιά αφιερωμένη στην μικρή Αναστασία από την Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας

Βραδιά αφιερωμένη στην μικρή Αναστασία, με μια ειδική προβολή, διοργανώνει η Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο καφέ Σινέ.

Η μικρή Αναστασία 7 ετών, μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, θα πρέπει το συντομότερο να χειρουργηθεί στον εγκέφαλο στις ΗΠΑ. Η ιστορία της έχει συγκινήσει βαθύτατα όλους μας και έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στην πόλη μας.

Στην προσπάθεια που γίνεται για τη συγκέντρωση χρημάτων, η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας – FILMHOUSE θα προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (1997) τα έσοδα της οποίας μαζί με την οικονομική συμβολή της Λέσχης θα δοθούν στην οικογένειά της.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ Σινέ – Δυτική Παραλία Καλαμάτας την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00. Από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου θα υπάρχει κουτί αλληλεγγύης για την Αναστασία στον εσωτερικό χώρο του Καφέ Σινέ, περιμένοντας και την δική σας βοήθεια.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί με οδηγό τις οδηγίες ασφαλούς θέασης που κυκλοφορεί η Λέσχη, καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Πολιτείας. Η σχετική πληρότητα του χώρου θα’ναι 65%, η παρακολούθηση της προβολής θα γίνεται με μάσκες, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Αναστασία

Animation, Adventure, Drama| Μεταγλωττισμένο | K-08 | 1997| USA | 94’

Σκηνοθεσία: Don Bluth, Gary Goldman

19:00 | Café Cine (Δυτική Παραλία Καλαμάτας) | Ελάχιστη Συνεισφορά άνω των 18 ετών 4 ευρώ

Μέσα από μια πανδαισία χρωμάτων και μουσικής, ένα συνδυασμό περιπέτειας και ρομάντσου, παρουσιάζεται η θρυλική ζωή της τελευταίας Ρωσίδας πριγκίπισσας. Όταν η σκιά της επανάστασης έπεσε πάνω από τη Ρωσία, η Αναστασία, η μικρότερη κόρη της Τσαρικής οικογένειας το έσκασε για να σωθεί. Πολλά χρόνια αργότερα θα συναντήσει τον νεαρό Ντιμίτρι και μαζί θα ψάξουν για τις χαμένες ρίζες της και θα δώσουν τη μάχη τους ενάντια στον κακό Ράσπουτιν.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία που αποδίδεται με υπέροχο κινούμενο σχέδιο στην οθόνη και με καταπληκτική μουσική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα