Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 15:30

Συναυλία με τον Γιάννη Θωμόπουλο σήμερα στο Κάστρο της Ανδρούσας

Μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Έχεις μάτια το φεγγάρι» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ, στο μεσαιωνικό Κάστρο της Ανδρούσας.

Μεσσήνιοι μουσικοί συνοδεύουν τους συντοπίτες μας Γιάννη Θωμόπουλο και Ελένη Κατσούλη σε διαχρονικά τραγούδια -που έχουν αποτελέσει σταθμούς στη σύγχρονη πολιτισμική μας ιστορία- γνωστών μουσικοσυνθετών όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Μίκης Θεοδωράκης. Παράλληλα θα γίνει ένα αφιέρωμα στον στιχουργό Μάνο Ελευθερίου για τη συμπλήρωση 2 ετών από τον χαμό του.

Παίζουν οι μουσικοί: Αιμίλιος Κούμανης, μπουζούκι, Βασίλης Τζαμουράνης, μπουζούκι, Λευτέρης Παπαδόπουλος, πιάνο, Ελένη Κατσούλη, ακορντεόν, Γιώργος Γεωργαντάς, μπάσο.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Μεσσήνης με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Με ελεύθερη είσοδο

Επισήμανση:
Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για την παρουσία σας στην εκδήλωση προκειμένου να κρατηθεί Δελτίο Εισόδου στο όνομά σας. (Πληροφορίες στα τηλ. 2722360116, 2722360148).

Ειδικότερα:
Η είσοδος του κοινού στην ανωτέρω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ονομαστικά δελτία εισόδου, τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης της εκδήλωσης σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς ελεγχόμενους χώρους. Ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και έξοδο τους από το χώρο των εκδηλώσεων και να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις του 1,5 μέτρου.

Τέλος, ευγενικά ζητείται συμμόρφωση όλων, με τις υποδείξεις του προσωπικού εξυπηρέτησης κοινού.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα