Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 15:51

ΣΥΡΙΖΑ για τις καθυστερήσεις των έργων και τα προβλήματα των αγροτών στην Καλαμάτα

Για την στενότερη επαφή του με τους πολίτες και την ανάδειξη και αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα της επικαιρότητας, ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ομιλία την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

Την αφετηρία της ομιλίας έθεσε ο Βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το θέμα της Novartis. Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα "Φιλόδημος I", λέγοντας πως ο υπουργός της Ν.Δ. , ενώ δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα, "παγώνει" συνεχώς την εξέλιξή του και γενικά ακολουθεί συνεχώς αυτή τη μέθοδο "παγώματος".

Την ομιλία συνέχισε ο Βουλευτής και Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης,  ο οποίος αναφέρθηκε στην αδράνεια που διατηρεί η Ν. Δ. στον τομέα των υποδομών όλο αυτό τον καιρό, παρά τις χρηματοδοτήσεις. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο έργο για το δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη, όπου η κυβέρνηση δεν συμβάλλει στην υλοποίησή του και ακόμα περισσότερο δεν στοχεύει στην εξυπηρέτηση της Μεσσηνίας.

Τέλος, το λόγο πήρε ο Βουλευτής και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της τοπικής κοινωνίας, λέγοντας πως η μόνη λύση στα προβλήματά τους είναι η στήριξη των ίδιων των παραγωγών.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα