Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 09:51

Το 1ο "RouteLab" πραγματοποιήθηκε στη Καλαμάτα (Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο "RouteLab", το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στο studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Η πρώτη συνάντηση ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών και καλών πρακτικών σχετικά με θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην πόλη της Καλαμάτας.

Με πρώτη στάση την Καλαμάτα το RouteLab φιλοδοξεί να αποτελέσει τη βάση αναφοράς για νέους ορίζοντες στην τοπική επιχειρηματικότητα και για καινούριους δρόμους ανάπτυξης μέσα από την καινοτομία. 

Με ενδιαφέρουσες ομιλίες από σημαντικά πρόσωπα, παρουσίαση επιχειρήσεων που αναπτύχθηκαν με το «βλέμμα στο μέλλον», workshops σε θέματα ειδικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και forum με συμμετοχή πολιτικών, προσώπων της αυτοδιοίκησης και του επιχειρείν, πραγματοποιήθηκαν με στόχο την αναζήτηση του καλύτερου δρόμου για την εισαγωγή της καινοτομίας στην οικονομική δραστηριότητα.

Μεταξύ άλλων στο συνέδριο παρευρέθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας οι οποίοι συμμετείχαν στο forum επιχειρηματικότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα