Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 16:22

Την πίτα τους έκοψαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Μεσσήνης

Την πίτα τους έκοψαν σήμερα Παρασευή 31 Ιανουαρίου οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Μεσσήνης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Δήμαρχου Γιώργου Αθανασόπουλου και των αντιδημάρχων.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία προσωπική και οικογενειακή, λέγοντας:

«Εύχομαι το 2020 να είναι έτος δημιουργικό και αισιόδοξο. Σας βλέπουμε όλους ως συνεργάτες και μέχρι τώρα, στους 5 μήνες διοίκησης της νέας Δημοτικής Αρχής, έχουμε μία καλή συνεργασία παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό. Δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την παροχή σωστών υπηρεσιών για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πολιτών. Όλοι μαζί βάζουμε στόχους και χρονοδιαγράμματα. Προσβλέπω σε μία συνεργασία ομαλή και ειλικρινή, με εργώδη προσπάθεια για να απολαύσουμε στο τέλος του χρόνου τα αποτελέσματα».

Ο πρόεδρος του Σωματείου ΟΤΑ Μεσσηνίας Στράτης Χρυσαφίδης, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία για όλους, καλή συνεργασία και ελπίδα για το καλύτερο.
Την πίτα των υπαλλήλων ευλόγησε ο αρχιερατικός επίτροπος Μεσσήνης Κωνσταντίνος Μελισσουργός.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα