Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 15:16

Λαμπρά εγκαίνια για την Πελοπόννησος Expo (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και δεσμεύσεις για τη στήριξη των παραγωγών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης "Πελοπόννησο Expo" το βράδυ της Τετάρτης στο κτήριο ΓΕΑ στη ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Την κορδέλα έκοψε ο υπουργός ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ακόμα οι πρόεδροι των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, τονίζοντας στο σύνολό τους την ανάγκη στήριξης του επαγγελματικού κόσμου και των παραγωγών, όπως και τη σημασία που έχουν οι συνέργειες. Επισημάνθηκε η επιτυχία του θεσμού με τη συμβολή και των Επιμελητηρίων καθώς βασίζεται στις συνέργειες και ζητήθηκε η συμβολή της Πολιτείας. Μίλησαν οι Γιάννης Τρουπής Αρκαδίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος Μεσσηνίας,Φώτιος Δαμούλος, Αργολίδας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας Αχαΐας, Κωνσταντίνος Νικολούτσος Ηλείας, Παναγιώτης Πιτσάκης Κορινθίας, Παναρίτης Ιωάννης Λακωνίας.

Ακόμα μίλησαν ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα