Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 13:22

Η Συναυλία Φιλίας παρουσιάστηκε σήμερα στο Μουσικό σχολείο Καλαμάτας

Το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας φιλοξένησε σήμερα το πρωί τη Συναυλία Φιλίας, στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο του σχολείου.

Στη Συναυλία Φιλίας συμμετέχουν τέσσερις χορωδίες:

1) SONORAE, από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, 2) THE TRINITY CHURCH’S BOYS & MENS CHOIR, από τη Δανία, 3) MITCHELL HOUSE TOURING CHOIR, από τη Νότια Αφρική και 4) MIXED CHOIR PRIMORJE AJDOVŠČINA, από τη Σλοβενία 

Η SONORAE, χορωδία ομοίων φωνών από το Μουσικό Σχολείο της Καλαμάτας, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2017. Υπεύθυνη διδασκαλίας και διεύθυνσης της χορωδίας είναι η Κατερίνα Τσίτσα και στη πιανιστική συνοδεία είναι ο Ιωάννης Σιψάκος. Πρόκειται για γυναικεία χορωδία και αποτελείται από μαθήτριες που φοιτούν στο Λύκειο και το Γυμνάσιο. Το ρεπερτόριο ποικίλλει, η χορωδία έχει ερμηνεύσει αναγεννησιακά, κλασικά, ισπανικά, αγγλικά, εβραϊκά, ελληνικά, μουσικά και σύγχρονα κομμάτια. 

Το διαγωνιστικό τμήμα της χορωδίας θα γίνει την Παρασκευή στις 12 το πρωί στο Μέγαρο Χορού με ελεύθερη είσοδο. Μετά από ένα χρόνο προετοιμασίας προσδοκούμε στην καλύτερη δυνατή παρουσίαση και εκπροσώπηση του Μουσικού σχολείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα