Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 14:51

Κορυφώνονται αύριο οι αγορές για τη νέα σχολική χρονιά (Βίντεο)

Κορυφώνονται αύριο οι αγορές για τη νέα σχολική χρονιά καθώς ήδη τα Βιβλιοπωλεία έχουν γεμίσει από μικρούς και μεγάλους που κάνουν αναζήτηση για τα σχολικά είδη.

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι ιδιοκτήτες των Βιβλιοπωλείων μιλώντας στην Εύφορη Γη, αναφέρουν πως ο κόσμος έχει βγει αρκετά νωρίτερα για να κάνει έρευνα αγοράς και να εφοδιαστεί με τα πρώτα είδη. Παρ΄όλα αυτά αύριο είναι η μέρα που θα κορυφωθούν οι αγορές καθώς θα δοθεί η λίστα από τα σχολεία με συγκεκριμένα είδη που θα χρειαστούν οι μαθητές.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Bookmark, Λυκούργος Καρολεμέας, επιβεβαίωσε πως ο κόσμος έχει ξεκινήσει ήδη τις αγορές του από τον Αύγουστο κιόλας και επιπλέον στα ξενόγλωσσα βιβλία υπάρχει κίνηση από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, καθώς τα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών έχουν ξεκινήσει μαθήματα.  Ο Λεωνίδας Μακρής τόνισε πως η κίνηση είναι αυξημένη φέτος αρκετά και ο κόσμος διαθέτει χρήματα στα σχολικά. Επίσης η Κατερίνα Παπαγεωργίου επεσήμανε πως οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα χωρίς μεγάλες διαφοροποιήσεις όμως ο κόσμος είναι συγκρατημένος στις αγορές του, αφού αγοράζει τα απολύτως απαραίτητα.

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Παπαχρήστος συμπλήρωσε πως οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές ώστε να ανταποκρίνονται στην δυσκολίες τις εποχής. Τέλος η Δήμητρα Δημοπούλου τόνισε πως ο κόσμος φέτος φαίνεται να κάνει ορθότερη έρευνα στα σχολικά που αγοράζει και είναι πιο προσεκτικοί όσον αφορά τις εκπτώσεις καθώς ρωτούν πάντα την αρχική τιμή του προϊόντος.

Οι ιδιοκτήτες Βιβλιοπωλείων επεσήμαναν πως παρά τις καλές τιμές τι οποίες κυμαίνονται τα σχολικά οι εκπτώσεις που γίνονται είναι αρκετά μεγάλες ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα σχολικά είδη.

 

Δείτε το βίντεο: 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα