Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 14:20

Απολυμάνσεις και απεντομώσεις στα σχολεία του Δήμου Πύλου - Νέστορος

Σε σχολαστική απολύμανση και απεντόμωση όλων των σχολικών μονάδων και παιδικών σταθμών προχώρησε ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με εξειδικευμένη πιστοποιημένη εταιρεία.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και στόχο είχαν την καταπολέμηση όλων των μικροβίων και ιών, όπως και του COVID-19, της γρίπης, του Η1Ν1 κ.α., που μπορεί να βρίσκονται στους δημόσιους χώρους.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, επισκεπτόμενος τις σχολικές μονάδες εξέφρασε την ικανοποίησή του, δηλώνοντας: «Συμβάλλουμε στην προσπάθεια για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, συνεχίζοντας αδιάκοπα τις απολυμάνσεις στα Δημοτικά Σχολεία και σε Δημόσιους χώρους και τηρώντας παράλληλα όλους τους προβλεπόμενους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Ο κ. Καρβέλας στις επισκέψεις του συνοδευόταν από τον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κωνσταντίνο Ρομπάκη, τον Αντιδήμαρχο και Προέδρο της Σχολικής Επιτροπής Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτριο Γαϊτάνη, τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτριο Σιψά, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Διονύσιο Αγγελόπουλο, καθώς και από υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα