Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 11:01

Συνεχίζεται το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Τεχνοοικονομικά Συστήματα στη Διοίκηση» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, οργανώνει και λειτουργεί για δεύτερη ακαδημαϊκή χρονιά (βάσει του ΦΕΚ ίδρυσης 3468/τ. B/13-09-2019) το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Τεχνοοικονομικά Συστήματα στη Διοίκηση».

Το επιτυχημένο πρόγραμμα, που λειτούργησε για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, είναι 18μηνης διάρκειας και οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στα «Τεχνοοικονομικά Συστήματα στη Διοίκηση». Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι, πτυχιούχοι πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Σκοπός του ΠΜΣ είναι η παροχή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και εξειδίκευσης στο χώρο της Διοίκησης και των Οικονομικών με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και μέσων. Στόχοι του ΠΜΣ είναι:

α) η προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και η ανάπτυξη της έρευνας και των εφαρμογών σε θέματα που αφορούν τους επιμέρους κλάδους της Διοίκησης, με γνώμονα την ικανοποίηση των εκπαιδευτικών, ερευνητικών και αναπτυξιακών αναγκών της χώρας.
β) Η δημιουργία εξειδικευμένων επιστημόνων, ικανών να στελεχώσουν υπηρεσίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στα ευρύτερα γνωστικά αντικείμενα του ΠΜΣ με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.
γ) Η απόκτηση των απαιτούμενων δεξιοτήτων για επιτυχή σταδιοδρομία ως στελέχη, τόσο στον ιδιωτικό, στο δημόσιο, αλλά και στον ακαδημαϊκό τομέα. Ο στόχος είναι να ενισχυθεί η δυνατότητα των φοιτητών να αξιολογούν και να αναλύουν εξωτερικά ή εσωτερικά δεδομένα και να εφαρμόζουν τις κατάλληλες αποφάσεις, σε οποιοδήποτε επιχειρησιακό περιβάλλον.
Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε οκτώ (8) μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος.
Η διδασκαλία βασίζεται σε μικτό σύστημα μάθησης, συνδυάζοντας δια ζώσης και εξ’ απόστάσεως εκπαίδευση.
Το ΠΜΣ θα δεχθεί για την ερχόμενη περίοδο συνολικά 30 φοιτητές και οι αιτήσεις των υποψηφίων γίνονται δεκτές έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Μάρτιο.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο: http://tms.teipel.gr/.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα