Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 16:44

Προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων από τον Δήμο Μεσσήνης

Ο Δήμος Μεσσήνης επιδεικνύοντας το ενδιαφέρον του σε θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων, μερίμνησε για την εφαρμογή των σχετικών προγραμμάτων μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου.

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου το απόγευμα, ξεκινά το πρώτο τμήμα με θέμα «Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή, κ.λπ.)», διάρκειας 25 ωρών, στο πρώην δημοτικό κατάστημα Πεταλιδίου. Στο προσεχές διάστημα θα λειτουργήσουν τμήματα στη Μεσσήνη, την Ανδρούσα, τον Αριστομένη, την Ιθώμη και τον Άγιο Ανδρέα Αίπειας.

Ήδη έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μεσσήνης και οι αιτήσεις συνεχίζονται.
Υπενθυμίζεται ότι θα λειτουργήσουν συνολικά έξι ειδικότητες σε αντίστοιχα τμήματα ενηλίκων, τα οποία είναι τα εξής:

-Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.), 25 ώρες.
-Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2), 25 ώρες.
-Θεατρικό Εργαστήρι (ανεβάζω τη δική μου παράσταση), 50 ώρες.
-Οικολογικές λύσεις για το σπίτι, 25 ώρες.
-Αρωματικά- Φαρμακευτικά Φυτά, 25 ώρες.
-Βασικά Αγγλικά Α1, 50 ώρες.

Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι δωρεάν και μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα, απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:
Τηλ. :2722360185, 2722360179
Ταχ. Διεύθυνση: Παύλου Πτωχού, Δημαρχείο Μεσσήνης ΤΚ: 24200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα