Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2025 14:32

Συστηματικές επαφές με επιχειρήσεις και φορείς διενεργεί το Επιμελητήριο Αχαΐας για τα ζητήματα που τους απασχολούν

Στο πλαίσιο συστηματικών επαφών με επιχειρήσεις και φορείς επαγγελματιών και προκειμένου να διαμορφωθεί ολοκληρωμένη εικόνα για τα θέματα που τούς απασχολούν, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας και των Τμημάτων του, είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της εστίασης (ΣΚΕΑΝΑ), των Συλλόγων Αισθητικών, Ψυκτικών, Υδραυλικών, του Συνεταιρισμού ΤΑΧΙ «Express», και των Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Κέντρων Προσχολικής Αγωγής.

Στις συναντήσεις επισημάνθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα, με κυρίαρχα αυτά της μη πρόσβασής τους σε  χρηματοδοτικά προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και των ελλείψεων προσωπικού και μαύρης εργασίας. Επιπλέον, ζήτησαν την αρωγή του Επιμελητηρίου Αχαΐας σε θέματα ενημέρωσης και εκπαίδευσης των μελών τους.     

Από πλευράς της διοίκησης του φορέα επισημάνθηκε ότι το Επιμελητήριο παρέχει έμπρακτα την υποστήριξη, την καθοδήγηση και τις υπηρεσίες του σε κάθε μέλος, από τη μικρή ατομική επιχείρηση έως και την ανώνυμη εταιρεία. Παράλληλα στοχεύει στον πολλαπλασιασμό των ευκαιριών χρηματοδότησης, από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, για όσες το δυνατόν περισσότερες αχαϊκές επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Οι συναντήσεις συνεχίζονται, τα ζητήματα τίθενται και οι αντίστοιχες δράσεις υποστήριξης, υλοποιούνται.

Η επιχειρηματικότητα της περιοχής μας το έχει ανάγκη, το Επιμελητήριο με σχεδιασμό και μεθοδικότητα το υλοποιεί.  

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022