Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 12:04

Σήμερα, διαδικτυακά, το 4ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας - Πως θα το παρακολουθήσετε

Ξεκινούν σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι οι εργασίες του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου Ανάπτυξης και Οικονομίας (www.icodecon.uop.gr) , το οποίο διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτές το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο  Δυτικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (University of National and World Economy) – Βουλγαρία και το Πανεπιστήμιο του Ιασίου (University Alexandru Ioan Cuza) – Ρουμανία.

Στο συνέδριο έχουν υποβληθεί 60 επιστημονικές εργασίες. Οι σύνεδροι είναι καθηγητές Πανεπιστημίων, ερευνητές και υποψήφιοι διδάκτορες οικονομικών σχολών. Οι εργασίες – οι οποίες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα ερευνών - πραγματεύονται σχεδόν όλους τους τομείς  της οικονομικής επιστήμης τόσο σε θεωρητικό όσο και σε εφαρμοσμένο πεδίο. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν εργασίες που αφορούν την αγροτική οικονομία, τον τουρισμό, το τραπεζικό σύστημα, την εκπαίδευση, την αποτελεσματικότητα του συστήματος υγείας, το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιφερειακή ανάπτυξη, τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, τα δημοσιονομικά μεγέθη κ.λπ., τόσο από στην Ελλάδα όσο και σε διαφορετικές χώρες.

Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου είναι το ίδρυμα ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ & ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Χορηγοί του Συνεδρίου είναι το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Βαλκανικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Ύπαιθρος Χώρα, η Εύφορη Γη και το Culture Of Balkans.

Το συνέδριο αρχικά είχε προγραμματιστεί να υλοποιηθεί το Μάιο στην πόλη της Καλαμάτας. Λόγω των συνθηκών αναβλήθηκε  και  θα διεξαχθεί  διαδικτυακά στον παρακάτω σύνδεσμο  https://icodecon.digitalevent.gr/ 

Παρακολουθήστε το live

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα