Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 21:51

Κέρδισε τις εντυπώσεις η επιχειρηματικότητα της Πελοποννήσου στη Food Expo 2019 (φωτογραφίες)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η επιμονή, το όραμα, η εφευρετικότητα και η καινοτομία στην επιχειρηματικότητα αναδείχθηκαν από τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου, που συμμετείχαν στη Food Expo 2019.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκαν πλήθος επιχειρήσεων του κλάδου των τροφίμων και ποτών, μεταξύ των οποίων πολλές νέες, οι οποίες θέλησαν να παρουσιάσουν τα καινοτόμα ή ιδιαίτερα προϊόντα τους στους επισκέπτες της έκθεσης, που φιλοξενήθηκε για μια ακόμη χρονιά στο Metropolitan Expo και η οποία δικαίως έχει κερδίσει τον χαρακτηρισμό του μεγαλύτερου αντίστοιχου event.

Όσο και αν τα ελαιόλαδα κατέκτησαν ένα μεγάλο μέρος του εκθεσιακού κέντρου, σημαντική ήταν η παρουσία άλλων προϊόντων, που διειδικούν τον χώρο τους στην εσωτερική κι εξωτερική αγορά, είτε πρόκειται για παστέλι, είτε για μαρμελάδες και γλυκά, είτε για κρασί ή μπύρα, μεταξύ πολλών άλλων.

Στην έκθεση συμμετείχαν μέσω άλλων φορέων, ή μεμονωμένα, επιχειρήσεις, που επένδυσαν σε μια δυναμική παρουσία και σε Β2Β συναντήσεις για την επέκταση του δικτύου των αγορών τους εντός κι εκτός Ελλάδος.

Στην προσπάθεια επικοινωνίας των πελοποννησιακών προϊόντων σημαντική ήταν η συμβολή του event γαστρονομίας που διοργανώθηκε την πρώτη ημέρα της έκθεσης, και το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στους παραγωγούς να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, πολλά εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για τις μαγειρικές παρασκευές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα