Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 05:00

Από την πρώτη Κυριακή δήμαρχος στη Μεσσήνη (Βίντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από την πρώτη Κυριακή ανέδειξε δήμαρχο ο Δήμος Μεσσήνης. Νέος δήμαρχος εκλέγεται ο Γιώργος Αθανασόπουλος με σημαντική διαφορά από τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Τσώνη. Και οι δυο άντρες έκαναν δηλώσεις αργά τη νύχτα της Κυριακής, μόλις ξεκαθάρισε το εκλογικό τοπίο. Ο πρώτος κλίμα χαράς και συγκίνησης και ο δεύτερος φανερά πικραμένος ακόμα και από μέλη της παράταξής του.

Ο μεν κ. Αθανασόπουλος, τον οποίο περίμενε σε γιορτινή ατμόσφαιρα έξω από το γραφείο του πλήθος δημοτών και υποψήφιοι, εξέφρασε ευχαριστίες προς όλους και δήλωσε πως θα είναι πάντα δίπλα τους. Ευχαρίστησε ακόμα όλους τους ανθυποψηφίους του για το καλό προεκλογικό κλίμα.

Δείτε το βίντεο

Ο κ. Τσώνης από τη μεριά του, έκανε δηλώσεις αφού πρώτα συνεχάρη ο ίδιος προσωπικά τον κ. Αθανασόπουλο στο εκλογικό γραφείο του. Εν συνεχεία δεν έκρυψε την πικρία και την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα αλλά και από μερίδα ακόμα και στελεχών της παράταξής του που αντί να προβάλουν το έργο της δημοτικής αρχής, στόχευσαν -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- "να υποβαθμίσουν τη Γωγώ Παναγοπούλου". Μίλησε για έργο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε για τη Μεσσήνη, τα αποτελέσματα του οποίου θα φανούν τα επόμενα χρόνια, αναγνώρισε το αποτέλεσμα των εκλογών από την πρώτη Κυριακή και δήλωσε πως θα επιστρέψει στη δουλειά και την οικογένειά του. Δεν παρέλειψε ακόμα να καταγγείλει γεγονότα, όπως τραμπουκισμούς κ.λπ. στην πόλη της Μεσσήνης και ευχήθηκε καλή τύχη σε όλους.

Νωρίτερα, χρειάστηκε να διακοπή η δήλωσή του κ. Τσώνη, λόγω επεσοδείου στην πλατεία έξω από το γραφείο του. Στη συνέχεια δήλωσε: "Η βία, η νοθεία, οι τραμπουκισμοί συνεχίζονται και το 2019. Ζήσαμε τώρα στη διακοπή ένα γεγονός, που το ζούμε από τις 8 το πρωί. Αυτό που συνέβη στη Μεσσήνη σήμερα είναι ευθύνη ολοκληρωτικά της Ελληνικής Αστυνομίας”.

Ακολούθως είπε: "Δεν στενοχωριέμαι που έχασα τις εκλογές, αλλά που για αυτό το δήμο έδωσα την ψυχή μου, πάλεψα και εξασφαλίσαμε έργα 44 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζουμε τα 40 εκατ. για τον Πάμισο. Στόχος για την επόμενη τετραετία ήταν να γίνουμε πόλη πρότυπο και να διεκδικήσουμε το βραβείο της καλύτερης πόλης. Τα έργα αυτά δεν μπορεί να τα σταματήσει κανένας δήμαρχος, κανένας περιφερειάρχης και καμία κυβέρνηση, γιατί είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και θα γίνουν. Δυστυχώς οι Νησιώτες με πλήρωσαν με αυτό το νόμισμα. Τους ευχαριστώ για την πληρωμή τους”.

Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Δημητρούλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περισσότερο διαβασμένα