Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 21:56

Ομιλία του Παναγιώτη Νίκα στην Κόρινθο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η πολιτική ομιλία του υπ. περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαΐου στην Κόρινθο. Πλήθος Κορινθίων παρέστη στην ανοιχτή εκδήλωση έξω από το εκλογικό κέντρο Ερμού 11Β. 
Ο Παναγιώτης Νίκας, κατά την ομιλία του, τόνισε την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή της Περιφερειακής αρχής λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Ήρθε η ώρα με διαφάνεια και έργα πνοής να προστατεύσουμε την Κορινθία και την Πελοπόννησο! Εμείς δεν είμαστε ανεύθυνοι, δε θα κατασπαταλήσουμε το δημόσιο χρήμα, το δικό σας χρήμα. θα είμαστε κοντά σε όσους μας χρειάζονται! Η νίκη που θα μας δώσετε θα είναι η ευθύνη μας να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη, για τον αγρότη, τον φτωχό, τη νεολαία μας, για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και μια ποιότητα ζωής! Λέμε μόνο αλήθειες και δεν ψηφοθηρούμε, δε λαϊκίζουμε, δεν κάνουμε διακοπές με τα δικά σας χρήματα δήθεν για να προωθήσουμε τον τουρισμό, εργαζόμαστε σκληρά και μας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα". Σε άλλο σημείο ανέφερε: "Έχουμε μια ομάδα δυνατή, με ανθρώπους εργατικούς, τίμιους, με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, με γνώση, με εμπειρία και σοφία, με φρεσκάδα!  Έχουμε ένα πρόγραμμα για την Κορινθία υλοποιήσιμο, με προτεραιότητες και έργα που μαζί με εσάς καθορίσαμε! Είμαστε ομάδα συνεργασίας και ενότητας! Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του οδικού δικτύου που είναι απογοητευτική, να δώσουμε την αναγκαία φροντίδα στους Αρχαιολογικούς μας χώρους, στον Ισθμό και άλλους πλουτοπαραγωγικούς παράγοντες της περιοχής, να προχωρήσουμε τις αναπλάσεις. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε έργα άρδευσης και προστασίας του περιβάλλοντος, αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά. Θα είμαστε αρωγοί σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και ΑΜΕΑ, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρώπη. Εγώ και οι συνεργάτες μου, είμαστε έτοιμοι να εργασθούμε από την επόμενη κιόλας μέρα!» 

Παρέστησαν μεταξύ άλλων οι: πρ. υπουργός και βουλευτής Μάκης Βορίδης, Ανδρεάς Λυκουρέντζος, Χρήστος Δήμας, Νίκος Ταγαράς, Κώστας Κόλλιας, Γρηγόρης Καρπούζης, Χρήστος Κορδώσης, Χρήστος Σεργεντάνης, Βιβή Ξένου, Μαριλένα Σούκουλη, οι πρόεδροι ΔΗΜΤΟ των Δήμων Κορινθίας, τους αυτοδιοικητικοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα