Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 15:36

Ο Γ. Τσώνης στους ετεροδημότες: "Προσπαθήσαμε πολύ, καταφέραμε πολλά και με τη δική σας στήριξη θα έρθουν τα καλύτερα"

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Τιτάνια» ο δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Τσώνης. Απευθυνόμενος στους δημότες της Μεσσήνης τους είπε: «Είστε ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο τόπος μας»,

ενώ σε άλλα σημεία της ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα για μένα και την παράταξή μου είναι μια σημαντική στιγμή, μια ιστορική στιγμή, θα έλεγα γιατί με την παρουσία σας, τη στήριξη σας, τη δύναμη που μας δίνετε αλλά και με την ψήφο σας την Κυριακή των εκλογών, δηλώνετε αποφασισμένοι, αισιόδοξοι, και δυνατοί να συνεχίσουμε μαζί για το δήμο Μεσσήνης του αύριο, το δήμο Μεσσήνης των επόμενων πολλών δεκαετιών».
Ανέφερε ειδικότερα: «Από την Νέα Κορώνη μέχρι τη Βαλύρα , και από το Παλαιόκαστρο μέχρι τη Μεσσήνη, ένας τεράστιος δήμος σε έκταση ,με 110 χωριά είναι φανερό ότι μέρα με την ημέρα αλλάζει όψη. Και όχι με έργα βιτρίνας, όχι με μερεμέτια αλλά με έργα υποδομής, ανάπτυξης, έργα με διάρκεια, σε βάθος πολλών χρόνων αποδοτικά , στον τόπο και στην ευημερία των πολιτών.
Θεωρούσα και θεωρώ αδιανόητο, μετά από μια χαμένη τετραετία να μην προσπαθήσουμε όλοι εμείς με σηκωμένα τα μανίκια δουλεύοντας μέρα-νύχτα, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία ,ώστε να ξεκινήσουμε ένα τεράστιο αγώνα. Να ανατάξουμε με τη συνεργασία πολλών τον πρωτογενή τομέα, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, το περιβάλλον, τον αθλητισμό ,την καθημερινότητα, την επιχειρηματικότητα ,χωρίς ευχές και λόγια. Αλλά με σκέψη, προγραμματισμό, μελέτες, εντάξεις, δημοπρατήσεις, έργα.
Δε με ενδιέφερε πολύ τι δεν έκαναν οι προηγούμενοι. Με ενδιέφερε, μας ενδιαφέρει τι κάνουμε και τι θα κάνουμε εμείς.
Με χαρά, ικανοποίηση, και τιμή σας λέω ότι μέχρι τώρα προσπαθήσαμε πολύ, καταφέραμε πολλά και να είστε βέβαιοι ότι και με τη δική σας στήριξη στις εκλογές, για τον τόπο μας θα έρθουν τα καλύτερα.
Είμαι αποφασισμένος, έτσι να συνεχίσουμε. Αξιοποιώντας με ευγένεια, διεκδίκηση ότι ανήκει στο δήμο. Δεν πρόκειται να χαρίσουμε ούτε ευρώ. Γιατί γνωρίζετε, όπως γνωρίζω και εγώ, οι σύγχρονες δομές της αυτοδιοίκησης τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και δεν προτίθεμαι να χάσω το τρένο της ανάπτυξης και της προόδου».

Τόνισε ακόμα : «Θέλω επιπλέον να επισημάνω και να σας κάνω γνωστό ότι η παράταξη μας είναι αυτό που λέει και το όνομά της Αδέσμευτη κίνηση πολιτών Δήμου Μεσσήνης. Συμμετέχουν άνθρωποι από διαφορετικές αυτοδιοικητικές οικογένειες και έτσι θα συνεχίσουμε .Είμαστε ισχυροί, δυνατοί, αδιαπραγμάτευτοι ,και όπως έχω πει πολλές φορές, όλοι μαζί, αλλά χωρίς κόμματα και χρώματα .
Γνωρίζετε επίσης καλά, ότι αυτοδιοικητικός δε γεννιέται κανένας. Γίνεται όταν έχει όλες του τις αισθήσεις σε εγρήγορση, πρόταση, καθαρό μυαλό και συνεργασία .
Αυτό το κίνητρο με την αγωνία σας και τη δική μας διάθεση, το μετατρέψαμε σε έναν τεράστιο αυτοδιοικητικό αναπτυξιακό αγώνα που τα αποτελέσματά του αρχίζουν να φαίνονται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα