Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 20:02

Ο Γιώργος Δέδες με κατοίκους της ορεινής και δυτικής Κορινθίας

Ολοήμερη περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Δέδε, πραγματοποιήθηκε σε χωριά της ορεινής και Δυτικής Κορινθίας.

Ξεκινώντας το πρωί από το Κιάτο, όπου επισκέφθηκαν την εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο της πόλης, ο Γιώργος Δέδες και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», μετέβησαν στα ορεινά του Δήμου Σικυωνίων και συναντήθηκαν με κατοίκους και επαγγελματίες της εστίασης στα χωριά Κεφαλάρι, Στυμφαλία, Καλιάνοι, Καρτέρι, Μεσινό. Το μεσημέρι βρέθηκαν στην Γκούρα, όπου είχαν μακρά και ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους στην πλατεία του χωριού.

Το απόγευμα, η ομάδα των «Νέων Δρόμων» με επικεφαλής τον Γιώργο Δέδε, έτυχε θερμής υποδοχής στα χωριά της δυτικής Κορινθίας, σε συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά τους καφενεία, με πλήθος κόσμου. Στα Ροζενά, το Δερβένι, τη Λυκοποριά και το Καμάρι οι κάτοικοι έθεσαν τα σημαντικότερα προβλήματα και τις ανάγκες της κάθε περιοχής και ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Δέδε για τις λύσεις που μπορούν να δρομολογηθούν και το στίγμα της δικής του υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το πρόγραμμα επισκέψεων των «Νέων Δρόμων» συνεχίζεται, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, σε μια πορεία που καθιστά τους πολίτες κοινωνούς του προγραμματικού λόγου και του οράματος του Γιώργου Δέδε για ένα μέλλον ανάπτυξης και προόδου στον τόπο μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα