Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 13:50

Ομιλία Θαν. Βασιλόπουλου στο αμφιθέατρο Αλ. Κουμουνδούρος στην Καλαμάτα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το σχέδιο του συνδυασμού, "Δημιουργική Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", παρουσίασε ο επικεφαλής, Θαν. Βασιλόπουλος σε ομιλία που πραγματοποιήθηκε, εχθές, Κυριακή, 21 Απριλίου, στο αμφιθέατρο, Αλ. Κουμουνδούρος (Διοικητήριο) στην Καλαμάτα.

Στην ομιλία του ο Θαν. Βασιλόπουλος, μεταξυ άλλων, ανέφερε:

"Αξιοποιούμε το μεγάλο έργο των προηγούμενων χρόνων και καινοτομούμε,  όπου χρειάζεται, ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να ζουν και να εργάζονται, σε ένα περιβάλλον ελκυστικό και ανθρώπινο, στο οποίο θα αποτυπώνεται έντονα η νέα, σύγχρονη αντίληψη για την πόλη και τις κοινότητες του Δήμου μας.

Παρεμβαίνουμε στη διαμόρφωση της νέας φυσιογνωμίας της πόλης, αναδεικνύοντας το παράκτιο μέτωπο και τη ζώνη του Νέδοντα.

Βελτιώνουμε την ελκυστικότητα της, με σεβασμό στους κατοίκους και τους επισκέπτες, φροντίζοντας για το αστικό πράσινο και τους κοινόχρηστους χώρους.

Αξιοποιούμε το τουριστικό μας προϊόν, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τον τόπο μας ως ιδανικό προορισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Ενισχύουμε την εξωστρέφεια, με τις παρεμβάσεις μας στην ανάδειξη της τοπικής ιστορίας και την υποστήριξη μεγάλων καλλιτεχνικών και αθλητικών γεγονότων.   

Δημιουργούμε μια πόλη ανθρώπινη και αλληλέγγυα, με έμφαση στην κινητικότητα και τις λειτουργίες της, φροντίζοντας για την καθαριότητα, προωθώντας όλα τα ρεύματα ανακύκλωσης, παρεμβαίνοντας στην καθημερινότητα κάθε γειτονιάς, βελτιώνοντας τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου και προωθώντας τον εθελοντισμό.

Στηρίζουμε την παραγωγή και την επιχειρηματικότητα, προωθώντας την ψηφιακή γεωργία, προβάλλοντας τα τοπικά προϊόντα και φροντίζοντας για τις αναγκαίες υποδομές.

Ενισχύουμε τη νεολαία, διαμορφώνοντας αξιοπρεπείς αθλητικούς χώρους παντού και για όλα, ενισχύοντας την καλλιτεχνική παιδεία των σχολών της ΦΑΡΙΣ, αναβαθμίζοντας το γρήγορο Internet στα σχολεία και τους κοινόχρηστους χώρους, διευκολύνοντας τη δραστηριότητα των νέων ανθρώπων σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες και τη ρομποτική".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα