Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 13:00

Περιοδεία Δέδε στην Αργολίδα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Περιοδεία στην Αργολίδα πραγματοποίησε, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο».

«Χαίρομαι γιατί σήμερα είναι η πρώτη παρουσία των αξιόλογων στελεχών του Συνδυασμού μας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, των στελεχών που βρίσκονται δίπλα μας σε μια συντονισμένη και δυναμική πορεία για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές. Ήδη, με τον κορμό του ψηφοδελτίου που ανακοινώσαμε στην Αργολίδα, μπορούμε να αισθανόμαστε πολύ πιο δυνατοί, να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι η διαδρομή προς τη νίκη θα ολοκληρωθεί μέσα από μια δυναμική πορεία με τους πολίτες και το λαό της Αργολίδας», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Δέδες.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του υποψήφιου Περιφερειάρχη ήταν το Νοσοκομείο του Άργους, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά από τη Διοικήτρια του ΔΣ του ιδρύματος για τα ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του καθώς και για τις ανάγκες που έχει, προκειμένου να επιτελέσει το ρόλο του ως κομβική για το Νομό, δομή Υγείας.
Ο Γιώργος Δέδες επισήμανε, πως υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες αναβάθμισης τόσο του Νοσοκομείου του Άργους, όσο και του Ναυπλίου. Για να ευοδωθούν όμως οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τις διοικήσεις, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, χρειάζεται η στήριξη της Περιφέρειας, κυρίως στον τομέα των υποδομών και του ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού, κάτι που δεν έχει υπάρξει ως σήμερα, τόνισε.
Δεσμεύτηκε δε, πως εάν οι πολίτες αναδείξουν τους Νέους Δρόμους ως την επόμενη Περιφερειακή Αρχή, ένα σημαντικό κομμάτι του ΕΣΠΑ και των πόρων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας θα διατεθεί για την ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, καθώς η ποιότητά τους αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας για τους πολίτες και προγραμματικό πρόταγμα της περιφερειακής του παράταξης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα