Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 15:06

Εκδήλωση για την καινοτομία στον πρωτογενή τομέα από την GAIA Επιχειρείν

Εκδήλωση με θέμα «Η κοινή Αγροτική Πολιτική μετά το 2020: Προκλήσεις και Ευκαιρίες», διοργάνωσε η GAIA Επιχειρείν, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου του αγροτικού κλάδου, ενώσεων, συνεταιρισμών , νέων αγροτών κ.λ.π.

Παρών και ο Δήμος Ιωαννιτών μέσω της αντιδημάρχου Βάσως Μέγα, η οποία στον χαιρετισμό της ανέφερε το έλλειμμα πληροφόρησης που υπάρχει και το πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε εκείνα τα κίνητρα για καινοτόμα και νέα προγράμματα για σύγχρονες και αποτελεσματικές ιδέες στον Πρωτογενή τομέα.
«Εμείς σαν Δήμος Ιωαννιτών θέλουμε να συνεισφέρουμε, θέλουμε να συνεργαστούμε με όλους τους φορείς, τους ειδικούς, ώστε να παροτρύνουμε τους δημότες μας είτε είναι ήδη στον κλάδο είτε ενδιαφέρονται να ασχοληθούν να το πράξουν οργανωμένα και να ξεφύγουν από τις γνωστές ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος.
Ο ρόλος όλων μας είναι σημαντικός ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που βιώνει ο τόπος μας, για αυτό τον λόγο η τεχνογνωσία που μπορεί να προσφέρεται μαζί με την ενημέρωση είναι χρήσιμες και πολύτιμες.
Εμείς σαν Δήμος Ιωαννιτών, ο μεγαλύτερος Δήμος της Ηπείρου είμαστε πρόθυμοι για κάθε συνεργασία και διευκόλυνση που μπορούμε να παρέχουμε στους ανθρώπους του Πρωτογενή τομέα», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μέγα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα