Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 15:51

Μελισσοκόμοι: Δήλωση κυψελών διαχείμασης

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας  ανακοινώνονται τα ακόλουθα που αφορούν  τους μελισσοκόμους  που δραστηριοποιούνται  στη περιοχή ευθύνης της.


1.Όλοι οι μελισσοκόμοι κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων πρέπει να υποβάλλουν αίτηση-δήλωση κυψελών διαχείμασης στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας  το αργότερο μέχρι την 21/01/2019(ημέρα Δευτέρα)
Ως ημερομηνία υποβολής της αίτησης δήλωσης κυψελών διαχείμασης νοείται η ημερομηνία κατά την οποία η αίτηση-δήλωση λαμβάνει πρωτόκολλο εισόδου στην ΔΑΟΚ.
Η αίτηση -δήλωση κυψελών διαχείμασης είναι υποχρεωτική  για όλους τους μελισσοκόμους ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους στα επιδοτούμενα μελισσοκομικά προγράμματα.Δεν είναι υποχρεωτική η αίτηση-δήλωση κυψελών διαχείμασης  στη περίπτωση που ο μελισσοκόμος  διαθέτει μελισσοκομικό βιβλιάριο θεωρημένο κατά το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2018. Στην περίπτωση αυτή το θεωρημένο μελισσοκομικό βιβλιάριο επέχει θέση δήλωσης κυψελών διαχείμασης.
Όσοι μελισσοκόμοι δεν υποβάλλουν αίτηση δήλωση κυψελών διαχείμασης θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.
2.Έχει ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων  για τη συμμετοχή στις δράσεις 3.1 ΄΄Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση μετακινήσεων ΄΄ και 3.2 Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας  για το έτος 2018.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσους (Β.Δεκαζου 5, Τρίπολη) το αργότερο μέχρι την 21/01/2019.
Απαραίτητο δικαιολογητικό για τη συμμετοχή στα προγράμματα, είναι  η αίτηση -δήλωση κυψελών διαχείμασης.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  Π.Ε. Λακωνίας  στα τηλ.273136332, 2731363324 και στο Κέντρο μελισσοκομίας Πελοποννήσου  στο τηλ.2710243352.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα