Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 10:44

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των “Mediterranean Taste Awards 2024”

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των “Mediterranean Taste Awards 2024”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία των βραβείων “Mediterranean Taste Awards 2024”, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 3 έως 18 Μαΐου. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους βραβευμένους παραγωγούς για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επαγγελματίες γευσιγνώστες μας για την προσπάθεια και την επιμέλεια που επέδειξαν προκειμένου να παρέχουν τα πιο διαφανή και αξιόπιστα αποτελέσματα γευσιγνωσίας. Οι ειδικοί γευσιγνώστες μας, τεχνολόγοι τροφίμων και σεφ που εκπροσώπησαν διαφορετικές εθνικές κουζίνες (Γαλλία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία κλπ) εξέτασαν διεξοδικά τη γεύση, το άρωμα, την υφή και την εμφάνιση των προϊόντων που συμμετείχαν στη διαδικασία των βραβείων για να εντοπίσουν τα πιο εξαιρετικά σε γεύση τρόφιμα και ποτά. Η ομάδα των Βραβείων Mediterranean Taste Awards αξίζει επίσης τα εύσημα για τον επαγγελματισμό και τη θετική της στάση που οδήγησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των βραβείων εντός του χρονικού πλαισίου και με τον υψηλότερο βαθμό συνεργασίας.
Τα φετινά βραβεία είναι πολύ ξεχωριστά για εμάς, καθώς σηματοδοτούν την έβδομη συνεχή περίοδο των Mediterranean Taste Awards, αντιπροσωπεύοντας την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει όλοι οι παραγωγοί τροφίμων και ποτών και οι συνεργάτες μας στον οργανισμό μας.
Για το 2024 παραλάβαμε και αξιολογήσαμε 648 δείγματα από 18 χώρες ( Αυστρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Κουβέιτ, Κροατία, Κύπρο, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σουηδία και Τουρκία ) σημειώνοντας αύξηση 22% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το 65% των συμμετοχών επανήλθε στη διαδικασία των βραβείων μετά από παλιότερη συμμετοχή.
Όσοι ενδιαφέρονται να δουν τα επίσημα αποτελέσματα μπορούν να τα δουν στην ιστοσελίδα www.medtastestars.com

Η παρουσία μας στο μάρκετινγκ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.
Ειδικότερα τα βραβεία MTA έχουν επιτύχει:
- Πάνω από 8,1 εκατομμύρια εμφανίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
- Πάνω από 2 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες προσέγγισαν τις καμπάνιες
μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τέλος, από την έναρξη των Μεσογειακών Βραβείων Γεύσης, έχουμε δεχτεί και αξιολογήσει πάνω από 5.200 εμπορικά σήματα τροφίμων και ποτών από περισσότερες από 47 χώρες. Αυτή είναι η πιο ουσιαστική απόδειξη της εμπιστοσύνης στο έργο που επιτελούμε. Βασικός στόχος του οργανισμού μας είναι να συνεχίσουμε να προσθέτουμε αξία στους παραγωγούς και τους συνεργάτες μας.
Έτσι με εξαιρετικά αισιόδοξο πνεύμα, προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του οργανισμού μας. Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι, καθώς σύντομα θα αποκαλύψουμε κάποια θαυμάσια {ή εξαιρετικά} νέα.

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022