Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 18:29

Καλαμάτα: Το 8ο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου

Το 8ο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου 2022 στο Elite City Resort. Θα γίνουν παρουσιάσεις και ομιλίες για το παρόν και το μέλλον της αγροτικής παραγωγής. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από το διακρατικό πρόγραμμα SUSTAINOLIVE που συμμετέχει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαμάτας. Ο φετινός διαγωνισμός θα είναι διαφορετικός, αφού αποφασίστηκε από τον φορέα διοργάνωσης βασικός κριτής των διαγωνιζόμενων ελαιολάδων ναείναι οι ίδιοι οι καταναλωτές, όπως παραγωγοί και οι εκπρόσωποι φορέων και Τύπου. Σκοπός, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι να παρουσιαστούν νέες ιδέες – τάσεις και συμπεράσματα που θα βοηθήσουν τους αγρότες και τους επαγγελματίες στο κλάδο της ελαιοκομίας να προχωρήσουν με πιο στέρεα βήματα στο μέλλον.
Εκφράζονται δε ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους Δήμους Καλαμάτας, Πύλου-Νέστορος, Οιχαλίας, Τριφυλίας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας , το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε) και το Εργαστήριο Αγροτικής Οικονομίας, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τους χορηγούς και υποστηρικτές: Ίδρυμα Καπεταν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντοπούλου, POLAT GROUP, BΑΡΙΝΟΤΙΑ και ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα