Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 19:07

Ακόμα μία προσπάθεια για εργολάβο δακοκτονίας στη Βελίκα Μεσσηνίας

Χωρίς εργολάβο δακοκτονίας παραμένει ακόμα η περιοχή της Βελίκας στην Μεσσηνία, καθώς δεν έχει υποβληθεί ενδιαφέρον στις προηγούμενες προσκλήσεις για ανάδοχο. Η νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλεί τους ενδιαφερόμενους, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 14 Ιουλίου να υποβάλλουν την οικονομική προσφορά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδένδρων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του δάκου της Ελιάς έτους 2021, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, για την τοπική κοινότητα Βελίκας, πρέπει να υποβάλλουν (αυτοπροσώπως, με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά) έγγραφες σφραγισμένες οικονομικές προσφορές στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας , 4ος όροφος, Ψαρών 15, Διοικητήριο, Καλαμάτα Τ.Κ.24131 μέχρι τις 14 / 07 /2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ.

Την ίδια ημέρα θα γίνι γνωστό και το αν τελικά προέκυψε εργολάβος για τον δολωματικό ψεκασμό ή η περιοχή θα μείνει εκτός προγράμματος,με τους παραγωγούς να καλούνται τελικά να σηκώσουν το βάρος της προστασίας των ελαιώνων τους από τον δάκο.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα