Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 12:02

Την προώθηση ελληνικών προϊόντων και επενδύσεων στη Σερβία συζήτησαν Λιβανός - Νεντέμοβιτς

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός συναντήθηκε στο Βελιγράδι με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και υπουργό Γεωργίας, Δασών και Διαχείρισης Υδάτων της Σερβίας, Branislav Nedimović.

Συζήτησαν σχετικά με τις σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης του διμερούς εμπορίου αγροτικών προϊόντων και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την εξαγωγή της ελληνικής ελιάς και του ελαιολάδου, την από κοινού προώθηση πρωτοβουλιών για την ενίσχυση επενδύσεων στον αγροτικό τομέα της Σερβίας, καθώς και για την μεταφορά τεχνογνωσίας στον τομέα της αγροτεχνολογίας.

Ο κ. Λιβανός  συμμετέχει, επίσης, στην τριμερή διάσκεψη Ελλάδας- Κύπρου- Σερβίας και στις συναντήσεις της αντιπροσωπείας της ελληνικής κυβέρνησης υπό τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Aleksandar Vučić, τον πρόεδρο της Βουλής, Ivica Dačić και τον Πατριάρχη των Σέρβων, Μακαριώτατο Πορφύριο Α.

Κατηγορία Αγροτική παραγωγή
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σύσκεψη για την ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας σήμερα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Περιφέρεια Πελοποννήσου: Επέκταση του ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας και σε Λακωνία, Κυνουρία, Νότια Ηλεία »
επιστροφή στην κορυφή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

03/2021

Περισσότερο διαβασμένα