Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 13:35

Μία ελληνική συμμετοχή στην ψηφιακή 95η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων

Η "Οινοποιητική Βοτσάς" συμμετείχε στην 95η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων, International Green Week 2021, η οποία για πρώτη φορά διεξήχθη ψηφιακά από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου, στην International Green Week 2021, πάνω από 20.000 επισκέπτες εγγράφηκαν στην πλατφόρμα της έκθεσης, ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο της αγροτικής οικονομίας και της βιομηχανίας τροφίμων.

Πιο συγκεκριμένα, στο διήμερο που διήρκεσε η έκθεση, δημιουργήθηκαν 100 ψηφιακά πάνελ και side events, τα οποία παρουσιάστηκαν σε 4 κανάλια live streaming, όπου έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ιδρυμάτων και ενώσεων καθώς και εμπειρογνώμονες και συζήτησαν για την ανάγκη στροφής του κλάδου προς μια πιο φιλική προς το κλίμα διατροφή και την αναζήτηση πιο βιώσιμων μεθόδων στη γεωργία. Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, η καλή μεταχείριση των ζώων, η προστασία του κλίματος και η υποβοήθηση των νεοσύστατων αγροτικών επιχειρήσεων ήταν επίσης θέματα, που συζητήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Η επόμενη International Green Week έχει προγραμματιστεί από τις 21 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, όπου η εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni Promotion, διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο με την υποστήριξη του επιμελητηρίου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στην Αθήνα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα